24 / 04 / 2024

şubat 2021 kira artış oranları

şubat 2021 kira artış oranları

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Şubat ayı kira artış oranları da belli oldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! O tarihte açıklanıyor!

Şubat ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alıyor. Kira sözleşmeleri Şubat ayında yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı 3 Şubat Çarşamba günü açıklanacak.

Şubat 2024 iş yeri kira artış oranı belli oldu! Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

Merakla beklenen Şubat 2024 kira artış oranı, Ocak ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan aralık ayı enflasyonuyla beraber kira artışlarını da etkileyen TÜFE rakamları da netlik kazandı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelec

Şubat 2024 kira artış oranı için geri sayım başladı! Zam oranı işte bu tarihte belli olacak!

Gayrimenkul sahiplerinin merakla beklediği Şubat 2024 kira artış oranı için geri sayım başladı. Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Ocak 2024 enflasyon rakamları 5 Şubat 2024 tarihinde belli olacak. 

Şubat ayı kira artış oranı nasıl hesaplanır? 2023 kira artış oranı ne kadar?

TÜİK ocak ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerini açıkladı. Her açıklamanın ardından gözler kira artış oranına çevriliyor. Peki kira artış oranı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Şubat ayı kira artış oranı belli oldu mu? Şubat ayı kira artış oranı ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamları sonrasında kira artış oranı merak ediliyor. Peki, Şubat ayı kira artış oranı belli oldu mu? Şubat ayı kira artış oranı ne kadar? İşte detaylar...

Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca ev sahibini ve kriacıyı ilgilendiren kira artış oranı enflasyon oranlarıyla beraber belli oluyor. Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Şubat 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı yüzde kaç olacak? 

Milyonlarca ev sahibi ile kiracıları ilgilendiren kira artış oranı enflasyon oranlarıyla birlikte netleşiyor. Şubat 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı yüzde kaç olacak?  

Şubat ayı kira artış oranı 2023! Şubat ayı kira artış oranı açıklandı mı? 2023 Şubat ayı kira artış oranı ne kadar oldu?

Kira artış oranına dair sorular gündemde yer alıyor. Bu kapsamda Kira artış oranı açıklandı mı, 2023 Şubat ayı kira artış oranı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

ABD'de konut başlangıçları 17 ayın en düşük seviyesini gördü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Temmuz ayında yüzde 9,6 geriledi ve 1 milyon 446 bin oldu. Bu rakamlar, Şubat 2021'den bu güne kaydedilen en düşük seviye oldu.

Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 3 maddede Şubat 2022 kira artış oranı!

Kira sözleşmeleri 2022 yılının Şubat ayı içerisinde yenilenecek olan kiracılar Şubat 2022 kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Şubat 2022 kira artış oranları ne oldu? Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte Şubat 2022 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla...

TEFE TÜFE Şubat 2022 kira artış oranı detayları!

TEFE TÜFE Şubat 2022 kira artış oranı detayları haberimizde yer alıyor. Peki TEFE TÜFE Şubat 2022 kira artış oranı ne oldu? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen TEFE TÜFE Şubat 2022 kira artış oranı detayları...

2022 Şubat ayı kira artış oranları belli oldu! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alan 2022 Şubat ayı kira artış oranları bugün itibariyle resmen belli oldu. İşte 2022 Şubat ayı kira artış oranları...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yarın resmen açıklanıyor!

Ev sahipleri ve kiracılar tarafından merakla beklenen 2022 Şubat ayı kira artış oranları yarın saat 10:00'da açıklanıyor.

İş GYO'nun gayrimenkullerinin 2021 kira değeri ne oldu?

İş GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 2021 yılı dönemi alışveriş merkezi ve iki çarşı için alınan ekspertiz kira bedeli KDV hariç 9 milyon 3 bin TL, kira geliri toplamı ise KDV hariç 7 milyon 5 bin TL  değerinde gerçekleşti. 

şubat 2021 kira artış oranları Haberi

şubat 2021 kira artış oranları

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alan 2021 Şubat ayı kira artış oranları bugün itibariyle belli oldu. Kira sözleşmeleri bu ay içerisinde yenilenecek kiracılara senelik olarak  belirli oranlarda bazı zamlar yapılıyor. Kiracılara yapılan bu zam oranları da Borçlar Kanunu kapsamında hesaplanıyor. 

2018 yılında enflasyon oranlarında yaşanan yükselişlerin kira bedellerine olumsuz olarak yansıdığı için kira artışı hesaplamalarında bazı değişiklikler yapılmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Orta Vadeli Ekonomi Programı (2019-2021) 2018 yılının Eylül ayında resmen açıklandı. Müjdelenen Yeni Ekonomi Paketi'ne göre kira zamları artık üretici fiyat endeksi oranlarına göre değil kira artış oranına dair üst sınır tüketici fiyat endeksi (TÜFE) oranlarına göre hesaplanıyor.

2021 Şubat ayı kira artış oranları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)...