20 / 04 / 2024

Süha Güçsav akfen

Süha Güçsav akfen

Akfen Holding, faaliyet gösterdiği sektörlerde büyümeye devam edecek. Holding'in konaklama sektöründeki yatırımlarından söz eden Akfen CEO'su Süha Güçsav, 2015 yılında 19 otele ve 3 bin 324 odaya ulaşacağız dedi.

Süha Güçsav: Akfen büyümeye devam edecek!

Süha Güçsav, 1 Ocak-30 Haziran 2013 döneminde portföyünde 5 hidroelektrik santrali bulunan İdeal Enerji’nin Alman Yatırım Fonu Aquila’ya satışının karlılığın artmasında katkısı olduğunu belirterek bu satıştan 30,7 milyon TL kâr elde ettiklerini söyledi...

Süha Güçsav: 3. Havalimanı'nda risk var!

Akfen CEO'su Süha Güçsav 3. Havalimanı projesinin 26 milyar euroluk kira geliri taahhüdü konusunda risk barındırdığını belirtti...

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Akaryakıt alacaklara kötü haber! İşte 30 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzin bugün kaç TL oldu? Motorine zam mı yoksa indirim mi yapıldı? LPG’nin litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 30 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzine zam yolu gözüktü! İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Benzin kaç TL oldu? Akaryakıtta yeni zam olacak mı? Motorin ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

Araç sahiplerine kara haber geldi, fiyatlar zamlanıyor! İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara kötü haber! Zam yolda! İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung , Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı . Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir.

Akaryakıtta çifte zam sancısı! İşte 9 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri güne çifte zam ile uyandı. Peki benzin ve motorin ne kadar oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 9 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri çok üzülecek! Çifte zam can yanacak! İşte 8 Mayıs Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu? Akaryakıtta son durum nedir? İşte 8 Mayıs Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Süha Güçsav akfen Haberi

Süha Güçsav akfen


Akfen Holding'in 6 aylık operasyonel ve finansal sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen Holding CEO'su Süha Güçsav, grubun turizmle ilgili yatırımları konusunda şunları söyledi: "Haziran avında açılan İbis Otel Alsancak/Izmir ile birlikte portföyünü büyüten Akfen GYO'nun Rusya Kaliningrad'daki İbis Otel inşaatı da tamamlanmış olup, önümüzdeki bir-iki gün içinde hizmete açılacak. İnşaatları devam eden İbis Esenboğa ve Novotel Karaköyun de 2014 yılı son çeyreğinde açılmasını hedefliyoruz. Geçtiğimiz ay arazisi satın alman İbis Otel Tuzla'mn da 2015 yılında tamamlanması ile birlikte toplam oda sayısı 3 bin 324'e, otel sayımız da 19'a ulaşmış olacak. Bunun dışında İstanbul ve Moskova gibi büyük şehirlerde arsa arayışlarımız devam ediyor." 


İstanbul İstiklal...