19 / 04 / 2024

süha mermerci

süha mermerci

Tam 17 yıldır miras kavgasına tutuşan Mermerci Ailesi, bir davada aynı safta yer aldı. Kavgalı aile üyeleri bilirkişi raporuna itiraz etti: 'Bilirkişi gayrımenkule az değer biçti'

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Buğday fiyatları resmen uçuşa geçti! Son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları ne kadar? Çiftçiler aman dikkat!

Moskova'ya gerçekleştirilen insansız hava aracı (İHA) saldırısının ardından buğday fiyatları uçuşa geçti. İşte borsa borsa 19 Ağustos 2023 buğday, arpa, mısır fiyat listesi...

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

Her söylediği tek tek çıkan İslam Memiş bu sefer çok ciddi uyardı! o güne kadar bekleyin..Çılgına döneceksiniz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Dolarla haşır neşir olan vatandaşlar için önemini açıklamalar yaptı. Dolardaki altına bağlı dalgalanmaların sebebini açıklayan İslam Memiş, Doların da kaça çıkacağını söyledi.

Türk SİHA'ları kapış kapış! Bir ülke daha aldı

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi Başkanı Daiyrbek Orunbekov, Kırgızistan’ın ANKA Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) tedarik ettiğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Bayraktar SİHA'ları gururlandırdı! 27. ülke satın aldı

Arnavutluk, Türkiye Cumhuriyeti ile stratejik ortaklığının bir ürünü olarak Bayraktar TB2 SİHA filosunun satın alınmasına yönelik sözleşmeye imza atıldı. İşte tüm detaylar...

süha mermerci Haberi

süha mermerci

Son günlerde kaçak Cem Uzan'la yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen sosyetik güzel Derin Mermerci ve ailesi miras kavgasına tutuştu. Türkiye'nin ilk tekstil kuruluşlarından AkfilTekstil'in sahibi Mehmet Ata Mermerci 1993 yılında ölümüyle geriye 100 milyon dolarlık bir miras bıraktı. Mehmet Ata Mermerci'nin ölümünün ardından Akfil Tekstil şirketinin yönetimindeki iki kardeşi Sadullah Sefa ve Ahmet Süha Mermerci, yengeleri Ender Mermerci ve çocukları Yosun, Derin ve Tansa Mermerci'yi kendilerini 100 milyon dolarlık servetten mahrum etmeye çalışmakla suçlamıştı. Ender Mermerci ise eşinin kardeşlerinin şirket kasasını boşalttığını iddia etmişti. Mermerci Ailesi'nin miras kavgası tam 17 yıldır hız kesmeden sürüyordu. Ancak birbirine düşen aileyi bir dava birleştirdi! Son olarak Kuruçeşme'de boğaz kenarındaki milyonluk gayrimenkulde ortaklığın giderilmesine ilişkin açılan davada, icra yoluyla satış kararı çıktı.

DAHA FAZLA EDER...