28 / 03 / 2024

Süha Özcan Afacan mimarlık

Süha Özcan Afacan mimarlık

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

Türk SİHA'ları kapış kapış! Bir ülke daha aldı

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi Başkanı Daiyrbek Orunbekov, Kırgızistan’ın ANKA Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) tedarik ettiğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Bayraktar SİHA'ları gururlandırdı! 27. ülke satın aldı

Arnavutluk, Türkiye Cumhuriyeti ile stratejik ortaklığının bir ürünü olarak Bayraktar TB2 SİHA filosunun satın alınmasına yönelik sözleşmeye imza atıldı. İşte tüm detaylar...

Baykar’a Suudi Arabistan’da fabrika açması için teklif geldi! BAE’ye 20 SİHA gitti

Türk savunma firması Baykar tarafından üretimi yapılan 20 adet silahlı insansız hava aracı (SİHA) Bayraktar'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne bu ay teslim edildiği öğrenildi. İşte detaylar…

Yuki 4 tekerlekli elektrikli E-A02 Afacan ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yuki markasının elektrikli doğa dostu aracı TRIA'nin Mayıs ayı fiyatı açıklandı. Peki, Yuki Afacan ne kadar, özellikleri ne? İşte 16 Mayıs 2022 özellikleri ve fiyat listesi...

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Süha Özcan Afacan mimarlık Haberi

Süha Özcan Afacan mimarlık

Süha Özcan Afacan, profesyonel çalışma hayatına, 2003 yılında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra başlamıştır. 


Libya’da, Gürcistan’da ve Türkiye’de geniş ölçekli havalimanı projelerinde 9 yıl boyunca görev alarak başarılı çalışmalar gerçekleştirmiştir. İngiltere’de bulunduğu iki yıl boyunca, Belfast’ta yer alan Queens Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. 


2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kurmuştur. 2010 yılından bu yana geniş kapsamlı mimari ve iç mimari projeleri hayata geçirmektedir.


İki Mimar

İki Mimar, Süha Özcan Afacan ve Berkay Şeşen tarafından 2010 yılında kuruldu. 


Firma, mimari, iç mimari tasarım ve uygulamanın yanı sıra proje yönetimi ve inşaat üzerine de hizmet veriyor.


HEAD OFFICE / ANKARA

Turan Gunes BLVD 511. Sk. No:8/6 Ankara

+90 (312) 442 5420

[email protected]


BRANCH OFFICE / IZMIR

Folkart Towers B Blok Kat 31 Manas...