26 / 04 / 2024

Şükrü Karabacak kimdir

Şükrü Karabacak kimdir

Kocaeli Darıca Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye alanına döndü.

Darıca'ya 2 bin 500 yatlık marina inşa edilecek!

Kocaeli'ne bağlı Darıca ilçesinin son dönemde turizm alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirdiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede inşa edilecek 2 bin 500 yatlık marina için gün saydıklarını belirtti.

Şükrü Karabacak: Darıca'da otellerin yatak kapasitesi arttırılacak!

Şükrü Karabacak, otellerin yatak kapasitesinin artırılması ile Danca'nın kongre turizminin merkezi olacağını söyledi. Karabacak, kongre turizmi açısından büyük önem taşıyan yatak kapasitesinin artırılması için yeni otellerin yapılmasını teşvik ediyor.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Şükrü Mete Tepegöz kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Şükrü Mete Tepegöz'ün biyografisi...

Şükrü Başdeğirmen kimdir?

Şükrü Başdeğirmen, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Şükrü Başdeğirmen kimdir? Şükrü Başdeğirmen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Darıca Bağlarbaşı ortaokulu kapalı spor salonu yükseliyor!

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yaz aylarında tamamlanacağı bilgisini paylaştı. 

Kocaeli Darıca'ya metro geliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı Ankara’da koordinasyon toplantısında ağırladı. Işık, Darıca’da bulunan askeri alanın Darıca Belediyesi’ne devredilerek rekreasyon alanı yapılacağını söyledi.

Kocaeli Darıca Belediyesi yatırıma doymuyor!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ''Şu anda yapımı devam eden 6 tane semt sahamız var sene sonuna kadar bitecek. Değişik mahallelerde 20 tane park yapıyoruz, mahalle konaklarından en az iki tanesini başlatmayı planlıyoruz. İçlerinde aile semt polikliniği olacak''dedi.

Kocaeli Darıca'nın üst yapısı yenilendi!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Karaaslan Caddesi’nde yapımı tamamlanan üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Termal Grup'un Darıca Emek'te yapacağı proje tartışma yarattı!

Darıca Belediyesi’nin Haziran Meclisi bir hayli gergin geçti. Emek Mahallesi’nde Termal Grup tarafından yapılmak istenen projeye CHP Grubu sert tepki gösterdi. Başkan Şükrü Karabacak ile CHP’liler arasında sert polemikler yaşandı.

Darıca Belediye Meclisi'nde kışla arazisi konuşuldu!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak TOKİ ile adlandıran Darıca askeri kışlasının İskele meydanın tarafında olan askeri alana Belediye, Kaymakamlık Emniyet Müdürlüğü gibi kamu kurumu binalarının yapılmasını istediklerini söyledi.

Kocaeli Darıca'da tarihi yapılar restore ediliyor!

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Valiliği arasındaki protokol çerçevesinde tarihi yapıların restorasyonu yapılıyor. Konuyla ilgili Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarla Darıca'nın tarihi mirasının gün yüzüne çıkacağını söyledi.

Şükrü Karabacak kimdir Haberi

Şükrü Karabacak kimdir

Bayramoğlu ada içerisinde başlanan çalışmalarla ada içinin tamamının parke taşlarla örüleceğini belirten Başkan Şükrü Karabacak, ''Bayramoğlu alt yapısıyla, üst yapısıyla, yeni yaşam merkezleriyle bambaşka bir görünüme kavuşacak. Bütün bu çalışmalarımızı en geç 2016 yılı mayıs aylarına yetiştireceğiz'' sözünü verdi.



PELİTLİ'DEN DAHA YAKIN 

Darıca Belediyesi uzun süredir ilçenin gündemini meşgul eden mezarlık sorununu çözüme kavuşturarak, ilçeye uzun yıllar hizmet edecek Gebze Balçık Ki/Vndeki 570 dönümlük yeni mezarlık alanını hizmete açacak.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde Gebze Balçık Köyü ndeki 570 dönümlük mezarlık alanı Darıca Belediyesi'ne tahsis edilirken, bir süredir cenazelerini Gebze Pelitli Köyü ne gönderen Darıcalılar Balçık Köyü ndeki mezarlık alanının düzenleme çalışmalarının ardından cenazelerini buraya defnedecek. 


MEZARLIK SORUNUNA SON 

Darıca Belediyesi'ne devri yapılan Gebze Balçık Köyü'ndeki 570 dönümlük yeni mezarlık alanında...