19 / 04 / 2024

Süleyman Çetinsaya kayseri konut projeleri

Süleyman Çetinsaya kayseri konut projeleri

İnşaat sektörü olarak 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Artaş inşaat olarak 16 bin 500 konut ürettik." dedi.

Süleyman Çetinsaya: Devlet 100 bin natamam konuta müdahil olmalı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya yaptığı açıklamada İstanbul'daki konut arzı sıkıntısı için çözüm önererek, "100 bin natamam konut var. İnnova'da 4 bin 500, Fi Yapı'da 8 bin 500 konut bekliyor. Devlet yaşanan bu mağduriyete çare bulmalı." dedi.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Süleyman Çetinsaya 2020-2021'i değerlendirdi!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Çetinsaya: Gayrimenkul sektörü olarak 2023 hedeflerine yaklaşıyoruz!

Artaş İnşaat patronu Süleyman Çetinsaya, “Sektör olarak 2023 hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşıyoruz” dedi...

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Süleyman Çetinsaya: Yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz!

Artaş İnşaat YKB Süleyman Çetinsaya 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Çetinsaya, "Biz de Artaş İnşaat olarak önümüzdeki dönemde başladığımız projeleri tamamlarken, sektördeki yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi...

Süleyman Çetinsaya'nın 3. torunu oldu!

Avrupa Konutları'nın patronu Süleyman Çetinsaya yeniden dede olma mutluluğunu yaşadı. Erkek torunu olan Çetinsaya'nın torunun adı da Süleyman Çetinsaya oldu...

Süleyman Çetinsaya: 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz!

İnşaat sektörü olarak 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Artaş inşaat olarak 16 bin 500 konut ürettik." dedi.

Süleyman Çetinsaya: Küresel marka olmak istiyoruz!

Artaş İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Süleyman Çetinsaya, “Bizi asıl memnun eden ödüllerin veya kârlılığın ötesinde, temasta olduğumuz insanların güvenini kazanarak değer oluşturabilmemiz” diyor.

Süleyman Çetinsaya kayseri konut projeleri Haberi

Süleyman Çetinsaya kayseri konut projeleri

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, sektördeki yatırımlarını her geçen yıl daha da artırdıklarını belirterek, “İnşaat sektörü olarak 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
ARTAŞ inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ekonominin tüm aksları ve lokomotif konumundaki inşaat sektörünün 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Türkiye’nin önünü hem ekonomik, hem de stratejik atılımlar anlamında açık gördüklerini ifade eden Çetinsaya, “Bizler de bu anlamda sektördeki yatırımlarımızı her geçen yıl daha da artırıyoruz. Artaş inşaat olarak 16 bin 500 konut ürettik. Nitelikli konut sektöründe kalite ve güvenin markası olarak konumlandırdığımız Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde erken teslim, yüksek kalite ve prim oranlarıyla yatırımcımızın güvenini kazanmış bir firmayız” dedi.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 1977 yılında temelleri atılan Artaş Inşaat’ın katma...