25 / 04 / 2024

Süleyman Çetinsaya: 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz!

Süleyman Çetinsaya: 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz!

İnşaat sektörü olarak 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Artaş inşaat olarak 16 bin 500 konut ürettik." dedi.



Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, sektördeki yatırımlarını her geçen yıl daha da artırdıklarını belirterek, “İnşaat sektörü olarak 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
ARTAŞ inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ekonominin tüm aksları ve lokomotif konumundaki inşaat sektörünün 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Türkiye’nin önünü hem ekonomik, hem de stratejik atılımlar anlamında açık gördüklerini ifade eden Çetinsaya, “Bizler de bu anlamda sektördeki yatırımlarımızı her geçen yıl daha da artırıyoruz. Artaş inşaat olarak 16 bin 500 konut ürettik. Nitelikli konut sektöründe kalite ve güvenin markası olarak konumlandırdığımız Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde erken teslim, yüksek kalite ve prim oranlarıyla yatırımcımızın güvenini kazanmış bir firmayız” dedi.

 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 1977 yılında temelleri atılan Artaş Inşaat’ın katma değer oluşturan yatırımlara imza attığım ifade eden Çetinsaya, “40 yıllık süre içinde gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde onlarca başarılı proje hayata geçirdik. “Avrupa Konutları” markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın sembolü oldu” diye konuştu.

 

"PROJELERİMİZE YENİLERİNİ EKLİYORUZ"

 

10 yıl önce teslim ettikleri projelerde dahi kaliteyi sürdürülebilir kılarak müşterilerin memnuniyetini kazandıklarını dile getiren Çetinsaya, şunları söyledi:

 

“Aynı bilinçle Avrupa Konutları markalı projelerimize yenilerini ekliyoruz. Geçtiğimiz 511'i erken teslimle tamamladığımız Avrupa Konutları Kale projemiz ile bölgede büyük bir talep gördük. Bu talebi karşılamak üzere 270 konut ve 23 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Kale 2 projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu projemize ek olarak Anadolu Yakası’ndaki ikinci Avrupa Konutları markalı projemiz olan Avrupa Konutları Yamanevler ile Ümraniye’de 480 bin metrekare inşaat alanında 1.669 konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan dev bir projeye başladık. Çalışmalarına hızla devam ettiğimiz diğer projelerimiz ise; Atakent’te konumlandırdığımız Avrupa Konutları Atakent 4B ve Avrupa Konutları Atakent 4C. Burada da konut alıcılarından büyük ilgi görüyoruz. Önümüzdeki dönemde planladığımız projemiz ise TEM lokasyonunun yeni serisi olacak Avrupa Konutları Arıcılar. Sektör temsilcilerinden biri olarak standartları daima yukarı çekmeyi, lider ve örnek model olma görevini sosyal bilinçle yerine getirme gayreti içindeyiz. Avrupa Konutları markamızı bugün olduğu gibi gelecekte de kalite, güven ve memnuniyet üçgeni içinde konumlandıracağız.”

 

Türkiye’de daha sağlıklı, planlı ve yaşanılabilir kentler meydana getirmek için hükümetin destek ve teşvikleriyle son yıllarda Kentsel dönüşüm projelerinin hız kazandığını belirten Çetinsaya, “Bu dönüşümün en güzel örneklerinden biri de Kayseri’deki Sahabiye Kentsel dönüşüm projesi, işlevselliğini kaybetmiş, büyük altyapı sorunlarıyla karşı karşıya kalmanın yanı sıra deprem ve afet riski taşıyan Kayseri merkezdeki bu bölge, başlatılan dönüşümle modern yaşam alanlarına dönüşüyor. Sağlıksız yapıların modern yapılara dönüşmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önderliğinde TOKİ, Emlak Konut GYO, yerel yönetimler ile özel sektör işbirliğiyle Türkiye’de büyük dönüşüm hareketinin başlatılması gerektiği kanaatindeyim. Bu dönüşüm aşamalarında belediyelerin de mutlaka devreye girmesi gerekiyor. Artık gelişmiş metropollerde akıllı kentler bir ihtiyaç, bir yaşam modeli haline geldi. Artaş inşaat olarak bizler de tüm projelerimizde sürdürülebilir bir kalite anlayışıyla yatırımcılara en yenli teknolojiyi kullanarak maksimum faydayı sağlayacak yaşanabilir nitelikli konutlar üretiyoruz. 40 yıllık süre içinde gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde onlarca başarılı proje hayata geçirdik. Gelişmiş ve potansiyel yatırım gücü olan Kayseri’de AVM ve hotel yatırımlarımız bulunuyor. Bir Kayserili olarak Türk ekonomisinin öncü şehirleri arasında yer alan kentimle ve hemşehrilerimle gurur duyuyorum” diye konuştu.
 


Geri Dön