28 / 03 / 2024

Murat Kurum: 2071'e emin adımlarla ilerliyoruz!

Murat Kurum: 2071'e emin adımlarla ilerliyoruz!

Karatay ve Mevlana sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklarla bayramlaşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2071'e emin adımlarla ilerliyoruz." dedi..



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Karatay ve Mevlana sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklarla bayramlaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurum, bayram namazını kılmak için Selçuklu ilçesindeki Haciveyiszade Camisi'ne geldi. Kurum'a Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da eşlik etti. 

Bayram namazını sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin zor bir dönemden geçtiğine işaret etti.

Kurum, "Ekonomik bir savaşla karşı karşıyayız. Bu bayramlar bize şunu hatırlatıyor; bir, birlik, beraber olduğunuzda bileğinizi kimse bükemez. Türk milleti olarak bütün dünyada en çok yardım yapan millet olduğumuzu herkes zaten açık bir şekilde biliyor. O yüzden biz Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, liderliğinde 2023’e 2053’e, 2071’e emin adımlarla ilerliyoruz. Bundan kimsenin şüphesi, endişesi olmasın." diye konuştu. 

Şehit ve gazilere şükranlarını ileten Kurum, tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Kurum, camiden ayrıldıktan sonra ilk bayram ziyaretini kimsesiz çocuklara yaptı. Karatay Sevgi Evleri'nde çocuklarla kahvaltı yapan Kurum bayram hediyesi ve harçlığı dağıttı. 

15 Temmuz Gazisi Halit Şener'i Karatay'daki evini ziyaret etden Kurum, ardından Mevlana Sevgi Evleri'ndeki kimsesiz çocuklarla bir araya geldi. Kurum, sonrasında Karapınar ilçesine geçti.

 


Geri Dön