19 / 04 / 2024

Süleyman Mutlu kentsel dönüşüm

Süleyman Mutlu kentsel dönüşüm

Bucak Belediye Meclisinin Nisan Ayı Toplantısı dün Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Başkanlığında yapıldı. Süleyman Mutlu meclisten Kentsel Dönüşüm Projesi için yetki istedi. Kararda oy çokluğuyla Başkan Mutlu'ya yetki verildi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Yapı stoku konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çok ciddi adımlar attığını dile getiren Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda da özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda yürüyen çalışmalar olduğunu söyledi.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığında (AFAD) yapılan İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Binalarımızı değerlendirirken lütfen iyimser olmayalım" dedi.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm 2,5 yılda tamamlanacak!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak'ta yapılacak olan Kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Mutlu, Bucak'ta kentsel dönüşümün 2,5 yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Süleyman Toyran: Söke'de kentsel dönüşümü başlattık!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Söke'de kentsel dönüşümün başladığını belirten Toyran, ilçenin önünü açacaklarını belirtti.

Süleyman Çetinsaya'dan dönüşüm uyarısı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’dan kentsel dönüşüm uyarısı geldi. Çetinsaya, müteahhitlerin de nefes alması gerektiğini belirterek, ‘’Kimse müteahhitleri yolunacak kaz olarak görmesin’’ dedi.

Süleyman Sönmez: Adana kentsel dönüşümle kısa sürede kalkınır!

ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, “Adana dünyanın sayılı kentlerinden biri. Nehrimiz var, gölümüz var, kanallarımız var ama hiç birini gereği gibi değerlendiremiyoruz” dedi ve Bakan Sarı’nın bu değerlere el atmasını istedi.

Süleyman Mutlu kentsel dönüşüm Haberi

Süleyman Mutlu kentsel dönüşüm

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek meclis üyelerinin oyları ile karara bağlandı. Dün saat 14.30'da yapılan toplantıda imar komisyonuna havale edilen evrakların görüşülmesi, kamulaştırma ve takas işleminin görüşülmesi gibi maddelerinden sonra Çukur Mahalle Kentsel Dönüşüm konusunun görüşülmesi ele alındı.


240 malik sahibi ve 550'ye yakın kişiyi kapsayan, Mülkiyet probleminden dolayı ruhsat sorunu olan 103 dönümlük alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Süleyman Mutlu meclisten yetki istedi. Kararda oy çokluğuyla Başkan Mutlu'ya yetki verildi. 


Ardından Özel halk otobüslerinin ücret artış talebinin görüşüldü. Özel Halk Otobüslerinin şehir içi ulaşımda 1 lira 25  kuruş olan büyük ücretinin, 1 lira 75 kuruşa, 1 lira olan şehir içi öğrenci ulaşım ücretinin 1 buçuk liraya çıkarılması talebi Ulaşım Komisyonuna...