28 / 03 / 2024

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.



Kentsel dönüşüm çalışmaları ile Bucak ilçesinin şehirleşmesinde ivme kazanmasını istediklerini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Bucak İlçemizde bulunan Cami ve Çukur mahallelerinde yapmayı düşündüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları için GEDAŞ teknik ekip yetkilileri yeniden çalışmalarına başladı" dedi.


Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları,  TOKİ  Başkanı ile yapılan görüşmeler neticesinde Cami ve Çukur mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesi için yeniden çalışmalara başlanması talimatı ile yeniden hız kazandı.


Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Camii ve Çukur Mahallelerinde Bucak Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu tarafından Kentsel Dönüşüm için çalışmalar başlatılmıştı. Belediyemiz ve TOKİ Başkanlığımızın uzun çalışmaları sonrası İlçe Başkanımız Kadir Yaman ve Belediye Meclis üyemiz Yasin Uğur'la birlikte TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turhan'ı ziyaret ederek görüşmelerde bulunmuştuk. TOKİ Başkanımızın talimatlarıyla GEDAŞ teknik ekip yetkilileri yeniden çalışmalarına başladı. Yeniden projelendirme çalışmaları kapsamında Bucak Belediyesi'ne gelen GEDAŞ teknik ekip yetkilileri ile İmar ve Şehircilik Müdürü Muhammed Uluşan mevcut projeler üzerinde güncelleme ve revize çalışmaları yaparak kentsel dönüşüm fizibilitelerini planladıklarını ve yeniden revize edilen projeler TOKİ idaresine gönderilerek onaya sunulacak. " Dedi.


Burdur Gazetesi


Geri Dön