29 / 03 / 2024

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep merkez Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi.



Gaziantep merkez Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi. Bölge halkının rızası alınarak yapılan kamulaştırma ve yıkım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı beş ayrı bölgede çok amaçlı olarak yürütüyoruz" dedi. 


VATANDAŞIN RIZASI ALINDI 

Yıkımların vatandaşın rızasıyla yapıldığını vurgulayan 

Tahmazoğlu, "Eğitim alanları açma, yolları açma ve genişletme, çürük binaları yenileyerek, depreme dayanıklı yaşanabilir alanlar oluşturma noktasında çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Özdemirbey Caddesi'nin sanat okulunun yanından Düztepe'ye kadar olan kısmını 2 şeritten 6 şeride çıkardık" diye konuştu. Şahinbey Belediyesi tarafından Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi. 


Sabah Güney


Geri Dön