19 / 04 / 2024

Süleymaniyedeki Türk evlerinin restorasyonu

Süleymaniyedeki Türk evlerinin restorasyonu

2001 yılında Süleymaniye semtinin Unesco tarafından Dünya Kültür Mirası listesine almasıyla, tarihi semt için ciddi adımlar atılmaya başlanmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Tarlasına bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatları bir bir belli oldu!

Tarlasına bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler, sık sık Türk Boğası Tümosan traktör fiyat listesini araştıyor. Peki Tümosan traktör Nisan 2023 fiyatları kaç lira oldu, ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’nun depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacağını belirtti.

Asgari ücrette ancak bir şartla masaya oturacağını söyleyen TÜRK İŞ Başkanı Ergun Atalay o rakamı ilk kez telaffuz etti

2023 yılına ait asgari ücretle ilgili yapılan üçüncü toplantı sonunda TÜRK İŞ, Genel Başkanı Ergun Atalay son sözü söylerken, ilk kez istediği rakamı telaffuz etti. Peki Ergun yeni asgari ücret için ne kadar istedi?

Karaca sütlü Türk kahvesi makinesinde 600 TL indirim! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dünyada ilk ve tek olan Karaca Hatır Mod sütlü Türk kahvesi makinesinde indirim fırsatı devam ediyor. Peki, Karaca Hatır Mod sütlü Türk kahvesi makinesi fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

Otomobil devinden flaş karar! Koltuk, bir Türk'e emanet

Dünyanın en büyük otomotiv gruplarından Stellantis’in toplamda 6 bölgesinden biri olan Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde (MEA) Stellantis Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı bir Türk olmuş durumda.

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatlarında fırsat! Dünyada ilk ve tek! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, közde türk kahvesi, sütlü türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve olmak üzere 4 farklı çeşit kahve yapabiliyor. Peki Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Türk Kızılayı'ndan İdlib'e 1.300 kalıcı briket konut!

Hürriyet gazetesi yazarı Özgür Altuncu, köşe yazısında Türk Kızılayı'nın Suriye’nin İdlib kentine bağlı Meşhad Ruhin bölgesinde 1300 kalıcı briket konutu ihtiyaç sahiplerine teslim ettiğini yazdı. İşte Altuncu'nun o yazısı...

Koronavirüs Türk çimento sektörünü nasıl etkiledi?

Deloitte Türkiye işbirliğinde “Yeni Koronavirüsün Türk Çimento Sektörüne Etkileri Raporu” hazırlandı. Rapor göre, sektörle ilgili yol haritası hazırlanacak. Sektör temsilcileri, ''2020 yılı bizim için asla kayıp bir yıl olmayacak'' diyor. 

Moody's 13 Türk bankasının kredi notunu düşürdü, görünüm negatif!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's 13 Türk bankasının kredi notunu düşürdü.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Türk inşaatçılara Nijerya’da yatırım çağrısı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Türk iş insanlarına, Afrika’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan Nijerya’da yatırım ve ticaret çağrısı yaptı. 

Süleymaniyedeki Türk evlerinin restorasyonu Haberi

Süleymaniyedeki Türk evlerinin restorasyonu

2001 yılında Süleymaniye semtinin Unesco tarafından Dünya Kültür Mirası listesine almasıyla, tarihi semt için ciddi adımlar atılmaya başlanmış.  Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Türk evlerinin restore edilmesiyle bölge Safranbolu gibi olacakmış.



Haberin devamı için...