23 / 04 / 2024

Sultan Makamı fiyat listesi

Sultan Makamı fiyat listesi

Banka kredisi ile konut sahibi olmanın mümkün olduğu Sultan Makamı fiyat listesi bilgisine göre fiyatlar 1 milyon 667 bin dolardan başlıyor, 7 milyon 156 bin dolara kadar yükseliyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları detaylı fiyat listesi!

Validebağ Konakları detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 5’şer katlı toplam 319 konaktan oluşan proje Validebağ Korusuna, tarihi Adile Sultan Kasrına komşu konumuyla dikkat çekiyor. 

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Yeni Sultan Konakları 2 fiyat listesi!

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Yeni Sultan Konakları 2 projesinde satış süreci başladı. İşte, Yeni Sultan Konakları 2 fiyat listesi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde fiyat tartışması!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü (YSS) geçişlerinde tonaj ve dingil sayısına göre 57 ile 165 lira arasında ücret ödüyor. YSS Köprüsünde hem gidiş hem dönüş yolunda ücret ödemenin maliyetlerini arttırmasından şikayetçi.

Mihmandar Eyüp Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Evleri fiyat listesi kapsamında 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat!

Satışlar devam eden proje lokasyon bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Levent Ferko Signature Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre uzaklıkta olan projede 75 adet konut yer alıyor.

Ayşe Sultan Konakları fiyat listesi!

Ayşe Sultan Konakları fiyat listesi villa tiplerine bağlı olarak değişiyor. FSM Köprüsü'ne 18 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta olan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor.

Sultan Makamı fiyat listesi Haberi

Sultan Makamı fiyat listesi



Lokasyon olarak Çengelköy'de hayata geçirilen  Sultan Makamı Konutları Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat ortaklığı girişimi ile yükseliyor. Ara kat, çatı katı ve bahçe dubleksleri gibi konut seçeneklerinin sunulduğu Sultan Makamı Evleri 'nde 73 bağımsız bölüm yer alıyor. Sultan Makamı fiyat listesi bilgisine göre minimum fiyat 1 milyon 667 bin dolar olarak belirlendi.


35 blok olarak tasarlanan Çengelköy Sultan Makamı projesinde satış süreci devam ediyor.  Sultan Makamı fiyat listesi bilginin ayrıntıları şöyle: 


Sultan Makamı fiyat listesi:


Çengelköy Sultan Makamı projesinin dairelerinde fiyat aralığı 1 milyon 667 bin dolars ile 7 milyon 156 bin dolar arasında değişim gösteriyor.



Teslimlerin Mayıs 2013'te yapılacağı Sultan Makamı projesinde tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan kısım için kredi kullanılabiliyor.



444 44 96

www.sultanmakami.com.tr

Gülay...