26 / 04 / 2024

Sultanbeyli elektrikler ne zaman kesilecek

Sultanbeyli elektrikler ne zaman kesilecek

Sultanbeyli'de bazı bölgelere 14 Haziran Pazar günü bakım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek. Kesinti 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Elektrikler kesintisi! Bugün elektrikler kesilecek mi? İşte 24 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Elektrik gidecek ilçeler araştırılıyor. 24 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasını Doktoroğlu Gayrimenkul'e sattı!

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasının satışı hakkında düzeltme yayınladı. Firma, arsasının Doktoroğlu Gayrimenkul ve Mustafa Sarı ve Sarılar Petrol İnşaat Yapı Malzemeleri Şirketleri'ne satılmasına karar verdi.

Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.   2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 220 konut ve 54 ticari birim bulunuyor. Peki Eon Meydan ne zaman teslim?

Çekmeköy-Sultanbeyli Raylı Sistem Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Raylı Sistem Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18 Mayıs 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Anda Park Sultanbeyli teslim!

Trend GYO tarafından hayata geçirilen Anda Park Sultanbeyli projesi 140 daireden meydana geliyor. Peki projede teslimler ne zaman gerçekleşecek? İşte Anda Park Sultanbeyli teslim tarihi...

Sultanbeyli elektrikler ne zaman kesilecek Haberi

Sultanbeyli elektrikler ne zaman kesilecek

Sultanbeyli'de bazı bölgelere 14 Haziran Pazar günü elektrik verilemeyecek


İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Sultanbeyli'de 14 Haziran Pazar günü bakım çalışması nedeniyle 10.00-14.00 saatlerinde Battalgazi Mahallesi ve Şark Sokakları elektrik...