25 / 04 / 2024

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Ankara'da 6 taksitle 23 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam İsmetpaşa, Kemalpaşa ve Yukarı Çanlı mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

İricanlar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İricanlar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref İrican tarafından açıldı.

İzmir Dikili'de 18.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Dikili Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Dikili ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi, 2309 ada 1 parselde yer alan arsayı 18 milyon 715 bin 266 TL'ye icradan satıyor...

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

TOKİ Eskişehir 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir İnönü İsmetpaşa Mahallesi projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

TOKİ'den 3 yeni okul müjdesi!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı Haberi

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2018 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı. İmar planı 7 Aralık 2018 akşamında askıdan indirilecek.

Tasdik sınırı içindeki alan 10 metrekarelik imar yolu ve park alanı olup, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı onaylanmadan uygulama yapılamayacak.


İmar planı için...