19 / 04 / 2024

sultanhisar jeotermal

sultanhisar jeotermal

Aydın Sultanhisar İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yapılması planlanan Sultanhisar Jeotermal Enerji Santrali 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı askıda...

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Boz tarafından kuruldu.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ahmetli Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmetli Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

El Salvador jeotermal enerji ile Bitcoin madenciliği yapıyor!

El Salvador Devlet Başkanı Bukele jeotermal enerji kullanarak Bitcoin madenciliği yapmaya başladıklarını duyurdu.

Bilgin Jeotermal Maden Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Jeotermal Maden Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Ağrı'da jeotermal kaynak bulunan alana 50 yataklı hastane!

Ağrı Valiliği İl Özel İdaresince, sondaj çalışmalarında 48 derecelik sıcaklığa sahip jeotermal kaynak bulunan alana 50 yataklı Fizik Tedavi Hastanesi kazandırılacak.

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

sultanhisar jeotermal Haberi

sultanhisar jeotermal


Aydın Sultanhisar İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, Pınarlımusluk Mevkiinde 260 ada 1,2,3,4 parsellere ilişkin “Sultanhisar JES Projesi” yapılması amacıyla hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı teklifi,  bakanlık tarafından onaylandı.


Onaylanan imar planları 18 Eylül 2015 Cuma günü askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 19 Ekim 2015 tarihinde askıdan inecek.



1/1000'lik plan için tıklayınız


1/1000'lik açıklama raporu için tıklayınız


1/5000'lik plan için tıklayınız


1/5000'lik açıklama raporu için...