19 / 04 / 2024

sultanlar grup sancaktepe projesi

sultanlar grup sancaktepe projesi

Sultanlar Grup tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen karat Evleri projesinde 135 bin lira ilâ 400 bin lira arasında değişen fiyatlar sizleri bekliyor... Projede banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları mevcut durumda...

Karat Evleri İstanbul'da 335 bin liraya 3 oda 1 salon!

Karat İstanbul projesi kapsamında yer alan konutların teslimatları hemen yapılıyor. Projede konutlar 1+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Biçen tarafından kuruldu.

5gen Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5gen Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Menderes Güneş tarafından kuruldu.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

sultanlar grup sancaktepe projesi Haberi

sultanlar grup sancaktepe projesi

Sultanlar Grup teşebbüsüyle 12 bin metrekarelik alan üzerinde Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Karat İstanbul projesinde toplam 128 adet konut yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor. 



Teslimlerinin hemen yapıldığı Sancaktepe Karat İstanbul'da her biri 5 katlı olmak üzere 6 blok yükseliyor. Oturuma hazır konutların yer aldığı Karat İstanbul Evleir projesinde 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri mevcut durumda. 



Yüzde 85'lik satış oranına ulaşılmış olan Sultanlar Karat İstanbul'da yer alan 63 metrekare ilâ 65 metrekare arasındaki 1+1 konutlar, 135 bin liradan; 180 metrekarelik 3+1 konutlar, 335 bin liradan ve 172 metrekarelik 4+1 konutlar ise 400 bin liradan başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.



Projede banka kredisi kullanımına uygun satış koşulları yer alıyor.



0216 621 31 91