24 / 04 / 2024

Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım bilgisi

Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım bilgisi

5 bodrum + 37 katlı tek bloktan meydana gelen Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım bilgileri dahilinde projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal Soğanlık bölgesinde yaşama geçirildiğini söyleyebiliriz. Proje, 7 bin 419 metrekare alana sahip...

Siltaş Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Siltaş Yapı, Kartal ve Sancaktepe'de iki yeni proje inşa edecek.

Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor!

Teknik Yapı, Kartal’da fabrikaların dönüşümünden sonra ilk kez bir siteye proje inşa ediliyor.  Teknik Yapı, Yücelpark projesinde 825 konut hayata geçirecek. Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor.

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Teknik Yapı Kartal projesinin detayları belli oldu!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak..

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Helis Yapı'dan Kartal ve Halkalı'ya 3 yeni proje!

Helis More projesinin satışlarına devam eden Helis Yapı Kartal ve Halkalı projeleri için kolları sıvadı. Helis Yapı Kartal ve Halkalı projelerinin 2017'nin ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

Dap Yapı 4 yeni projeye başlıyor!

Bu yılın hemen başında Adam Kule ve ardından Taksim Petek projelerini duyuran Dap Yapı, 4 yeni projeye hazırlanıyor. Dap Yapı, Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceği projelere ek olarak önümüzdeki yıl Validebağ Korusu’nun hemen yanı başında da bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Teknik Yapı Kartal'da iki projeye imza atacak!

Kartal’da dönüşüme 1987’de başlayıp ilçede birçok farklı projeye imza atan, ancak bir süreden bu yana farklı yerlere yoğunlaşan Teknik Yapı, son dönemin yükselen bölgesine iddialı dönüyor

AC Yapı'dan Moment İstanbul için 2 ödeme fırsatı!

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki seçenek sunuyor. İsteyenler peşin alımlarda geçerli yüzde 20 prim garantisinden, isteyenler ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanabiliyor.

Teras Kule Dap Yapı satış ofisi!

Teras Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı, Kartal'da inşa edeceği Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı...

Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım bilgisi Haberi

Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım bilgisi

Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede, 170 adet 1+0, 36 adet 1+1 ve 2 adet 2+1 olmak üzere toplam 208 adet daire yer alıyor. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kartal Soğanlık Sultanlar projesinde yer alan dairelerin alanları 50,75 metrekare ile 110,08 metrekare arasında değişiyor.


7 bin 419 metrekare alana sahip olan Sultanlar Kartal Soğanlık projesinde yer alan dükkanların alanları 29,06 - 422,65 metrekare, ofislerin alanları 32,74 - 64,35 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal Soğanlık bölgesinde yaşama geçirildiğini söylemek mümkün.


Kartal Sultanlar Yapı projesinde; spa ve fitness, oyun odası, mescit, kapalı yüzme havuzu, 500 araçlık otopark alanı...