26 / 04 / 2024

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Al-Bianoony tarafından 100 bin TL'Lik sermaye ile 25 Ekim'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi, Ebik İş Merkezi'nde kuruldu

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider duyurdu! Miras kalan arazilerle ilgili kiralama düzenlemesi netleşti!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in açıkladığı miras kalan toprağın iki yıl ekilmemesi durumunda kiralama düzenlemesinin ayrıntıları resmen belli oldu. 

Amdad Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amdad Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alrajhı,A. Ebraheem A tarafından kuruldu.

Alesmaıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesmaıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam M S M Alobaıdı tarafından kuruldu.

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

Tarım Bakanlığı OGM 1377 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı, 1377 sözleşmeli personel alımı için yedek aday atama duyurusunu resmi olarak yayımladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan önemli bir duyuru ile kurum bünyesine 1377 kişilik kadro ile memur alınacağı duyuruldu.

Tarım Kredi Marketlerde 50'ye varan indirim kampanyası başlıyor! Ayçiçeği yağı, çay, sabun, deterjan, kağıt peçete...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketleri kapsayan indirim çağrısından sonra Tarım Kredi Kooperatif Marketler de gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldı.

Tarım Kredi'nin 26 Eylül tarihli indirimleri sepet dolduracak: Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, Süt 20 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda, Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, süt 20 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Market yeni kataloğunu yayımladı! Süzme peynir 49 TL'ye, fileto beyaz et 88 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. bu klapsamda, süzme peynir 49 TL'ye, fileto beyaz et 88 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi.

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Al-Bianoony tarafından 100 bin TL'Lik sermaye ile 25 Ekim'de kuruldu. 


Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul satın almak satmak kiralamak takas etmek kısa ve uzun vadeli kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi, Ebik İş Merkezi...