28 / 03 / 2024

Sümeyye Gayrimenkul

Sümeyye Gayrimenkul

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Al-Bianoony tarafından 100 bin TL'Lik sermaye ile 25 Ekim'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi, Ebik İş Merkezi'nde kuruldu

Türkiye'de bir konut ortalama 61 günde satılıyor! Büyükşehirlerde bu süre kaç gün? Vatandaşlar ne dedi? 

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından konutların satış süresi ile ilgili açıklamada bulundu. İşte Celal Erdoğdu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Kira artışları için karamsar tablo! Zam furyası sürecek

Fahiş kira artışları nedeniyle İstanbul'da bir dairenin metrekare fiyatı 200 liraya gelirken, artış Ankara'da yüzde 200, İzmir'de yüzde 150 seviyelerine ulaştı. Fahiş kira artışlarının devam edeceğini söyleyen gayrimenkul uzmanı artışın sebeplerini beş başlıkta açıkladı. İşte tüm detaylar...

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıno Gayrimenkul Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Sıno, Alan Seıno, Ezeddeın Sıno ve Husseın Sıno ortaklığında kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de Ahmet Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Sümeyye Gayrimenkul Haberi

Sümeyye Gayrimenkul

Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Al-Bianoony tarafından 100 bin TL'Lik sermaye ile 25 Ekim'de kuruldu. 


Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul satın almak satmak kiralamak takas etmek kısa ve uzun vadeli kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sümeyye Gayrimenkul Tarım Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi, Ebik İş Merkezi...