19 / 04 / 2024

Sungur Turan kimdir

Sungur Turan kimdir

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Ahmet Sungur kimdir?

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kimdir? Ahmet Sungur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Sungur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Sungur..

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Öznur Turan kimdir?

Mimar Öznur Turan kimdir? Mimar Öznur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Öznur Turan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Öznur Turan..

Mehmet Ergün Turan kimdir?

TOKİ Başkanı ve Mühendis Mehmet Ergün Turan'ın, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul İli Fatih İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mehmet Ergün Turan kimdir?

Mustafa Turan kimdir?

Mustafa Turan, MHP'den 2014 Yerel Seçimleri için İstanbul'dan Bakırköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Mustafa Turan kimdir? Mustafa Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Sungur Turan kimdir?

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Orhan Turan kim?

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhan Turan kimdir? Orhan Turan ODE Yalıtımı ne zaman kurdu? İşte Orhan Turan'a dair merak ettikleriniz ve ODE Yalıtım...

Sungur Turan kimdir Haberi

Sungur Turan kimdir

Sungur Turan kimdir?

Dr. Sungur Turan Ankara Aydınlık Evler Lisesi'ni ailesinin yanında tamamladıktan sonra önce İstanbul Teknik Üniversite'sine girmiş maddi zorluklar yaşadığı için tekrar ailesinin yanına, Ankara'ya dönerek sınava tekrar girmiş neticesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmıştır.

Üniversiteyi İç Hastalıkları Uzmanı olarak bitirmiştir. Dr. Sungur Turan 1988 yılında Bilecik'e taşınmış ve bu yıldan itibaren Bilecik Devlet Hastanesi'nde 23 yıl boyunca görev yapmıştır. Eşi Serpil Turan ile evli olan Dr. Sungur Turan, Burcu Turan ve Murat Turan adında 2 çocuk babasıdır. 


Dr. Sungur Turan 2011 yılında Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki görevinden ayrılarak CHP Milletvekili Adayı ve 2013 yerel seçimleri için yine CHP'den Belediye Başkanı Adayı olmuştur. 


1988 yılında geldiği Bilecik'de halen yaşamını...