28 / 03 / 2024

süper lig paketi abonelik ücreti

süper lig paketi abonelik ücreti

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

Lig başladı, taraftarlara yılın müjdesi geldi! Ay sonuna kadar bu parayı alabilirsiniz! Hemen bakın!

Süper Lig’in ve 1’nci Lig’in 11 Ağustos’ta başlamasıyla birlikte heyecanlı ve çekişmeleri maçlara sahne oldu. Taraftarlara da Süper Lig heyecanının yanında bir kampanya sürprizi geldi. İş Bankası, kulüp logolu Maximum Kart’larla yapılacak harcamalara 100 TL MaxiPuan vereceğini duyurdu.

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Süper Lig'de harcama limitleri açıklandı; İşte tüm takımların harcama limitleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni sezon öncesi takımların harcama limitlerini açıkladı.  TFF'nin açıkladığı tabloda yüksek harcama limiti Galatasaray'ın oldu. İkinci sırada ise Fenerbahçe var. İşte detaylar...

Molfix süper avantaj paketi ve 9 kg Omo ekonomik toz deterjan 179 TL'ye düştü! Yetişen hemen alacak!

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Katalogda, Molfix süper avantaj paketi ve 9 kg Omo ekonomik toz deterjan 179 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Son depremler! 18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı merakla araştırılıyor. İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Dolar bugün ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 euro kaç TL? İşte 18 Mayıs Perşembe dolar alış satış fiyatı!

Dolar 18 Mayıs Perşembe günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 18 Mayıs Perşembe dolar kuru…

A101'den görülmemiş indirim; Bu listede yok yok! İşte 18 Mayıs Perşembe A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu

A101 yaptığı haftalık indirimlerle müşterilerine önemli fırsatlar sunuyor. Yayımlanan 18 Mayıs Perşembe A101 indirimli aktüel ürünler kataloğunda yine birbirinden farklı indirimli ürünler yer alıyor. İşte A101 18 Mayıs Perşembe indirimli aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler ve fiyatları....

Akaryakıt alacaklara duyurulur! Benzin ve motorin ne kadar? İşte 11 Mayıs Perşembe benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum ne? Akaryakıta yeni zam mı yapıldı? İşte 11 Mayıs Perşembe benzin, motorin ve LPG fiyatları!

süper lig paketi abonelik ücreti Haberi

süper lig paketi abonelik ücreti

Süper Toto Süper Lig'in canlı maç yayın haklarını elinde bulunduran Katar merkezli beIN Medya'nın sözleşme süresinin sona ermesi üzerine açılan yayın ihalesi yeniden aynı şirkete verildi. Geçtiğimiz Mart ayında Süper Toto Süper Lig'in canlı maç yayını haklarının ihalesini kazandığını açıklayan Saran Group kendi adına sözleşmeyi imzalayıp TFF'ye göndermişti.

Kamuoyunda 2022-2023 yılı futbol sezonunda maçların Saran Group tarafından kurulacak olan Süper Lig TV'de yayınlanacağı açıklanmıştı. Süreç ilerleyen günlerde tıkandı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir aldığı sürpriz bir kararla başkanlık koltuğundan istifa etti.

TFF'nin Haziran ayında yapılan yeni başkanlık seçimlerinde koltuğa Mehmet Büyükekşi oturdu.

TFF, daha önce Saran Groupla imza edilen sözleşmeyi feshettiğini açıkladı ve yayın ihalesinin iki yıl süreyle yeniden Katar merkezli televiyon kanalı beIN Medya'ya verildiğini duyurdu.

ÖNCEKİ İHALE İPTAL beIN MEDYA'YA İHALESİZ SÖZLEŞME

Türkiye Futbol Federasyonu...