27 / 04 / 2024

Suphi Öner Öğretmen Evi

Suphi Öner Öğretmen Evi

Cefic Türkiye ve Aerium Türkiye Başkanı Anthony Khoi’nin, Palm City Mersin AVM yenilenme projesi sonrası yapılan resmi açılış töreninde Türk gençliğine bağışlanacağını açıkladığı Dell marka 20 laptop teslim edildi

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender İle 91 restorana ulaştı.

Baydöner bu yıl şube sayısını 110'a çıkaracak!

Baydöner, Eskişehir'de açtığı şube ile restoran sayısını 90'a çıkardı. Şirketin CEO'su Bülent Polat, "2015'te şube sayımız 110 olacak" dedi.

Emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015!

Taşınmaz malların devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda yapılan bu emlak alım satım işlemi için tarafların belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015 ne kadar?

KasapDöner Bakü'de şube açtı!

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

KasapDöner Bakü'de restoran açtı!

Yurt dışında büyüme atılımını sürdüren KasapDöner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete girdi.Kasap Döner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor.

Kasap Döner yeni restoranını Bakü'de açtı!

İstanbul, Ankara ve Bodrum'da 28 restoranı bulunan "Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz" sloganıyla yola çıkan Kasap Döner, son restoranını Bakü'de hizmete açtı.Kasap Döner, yıl sonu itibariyle 60 şubeye ulaşmayı planlıyor

Baydöner Uşak'ta ilk restoranını açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

Tapu harcı döner sermaye 2015!

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde taraflar, belli miktarlardaki masrafları ödemek ile mükellef oluyor. Bu masraflar arasında yer alan tapu harcı döner sermaye 2015 ne kadar?

Bereket Döner dünyanın en büyük döner fabrikasını kuracak!

67 şubeye ulaşan Bereket Döner Hadımköy’deki fabrikasına sığmıyor. Genel Mütdür Nezif Emek “6 aydır arsa arıyoruz. Dünyanın en büyük döner fabrikasını kuracağız” dedi.

Baydöner Çanakkale'de şube açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Çanakkale Burda AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Bereket Döner İstanbul’da 55. restoranını açıyor!

Bereket Döner, İstanbul'da Bakırköy ve Üsküdar'da açtığı 2 yeni restoran ile İstanbul'daki restoran sayısını 55'e, Türkiye'deki toplam sayıyı ise 67'ye yükselterek aynı zamanda kendi kategorisindeki en fazla restorana sahip marka oldu.

Artvin'de emekli bir öğretmen evini kütüphaneye çevirdi!

Artvin’in Borçka ilçesinde emekli öğretmen evini kütüphaneye dönüştürdü. Okumaya meraklı oldukları için özellikle öğretmenlik sürecinde biriktirdikleri 3 bin kitabı da beraberlerinde getiren Atasert çifti, evini kütüphaneye çevirdi..

Suphi Öner Öğretmen Evi Haberi

Suphi Öner Öğretmen Evi


Cefic Türkiye ve Aerium Türkiye Başkanı Anthony Khoi’nin,  Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nin yenilenme projesi sonrası yapılan resmi açılış töreni’nde Türk gençliğine bağışlanacağını açıkladığı Dell marka 20 laptop Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül’e  15 Kasım 2012 Perşembe günü saat 12.30’da teslim edildi. 


Cefic Türkiye COO’su M.Vahit İpekçi, Pazarlama Müdürü Alev Çalık ve Palm City Mersin Alışveriş  Merkezi Müdürü Levent Özer’in katıldığı bağış teslim töreni Suphi Öner Öğretmen Evi’nde yapıldı. Tören, Mersin Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Cefic Türkiye Operasyon’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı M.Vahit İpekçi, “Palm City Mersin’in Eylül ayında gerçekleşen resmi açılış töreninde taahhüt ettiğimiz 20 adet Dell marka Laptop’u Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı eğitim kurumlarındaki öğrencilerin kullanımına sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra...