27 / 04 / 2024

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi 'nde dairelerin alanları 93 ile 195 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Pine Homes projesinde 580 bin liraya 1+1!

Sur İnşaat, Avrupa Yakası’nda Göktürk’te ‘Pine Homes’ evlerini inşa ediyor. Projede sınırlı sayıda oturuma hazır 1+1, 2+1, 3+1 teraslı çatı dubleksleri ve bahçe dubleksleri satışta.

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Göktürk Pine Homes satılık!

Göktürk Pine Homes satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sur İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 2 bin 370 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi!

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi 'nde dairelerin alanları 93 ile 195 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Pine Homes Göktürk fiyatları 450 bin TL'den başlıyor!

Sur İnşaat‘ın İstanbul Göktürk‘te yükselen Pine Homes projesinde teslim işlemlerinin Ocak 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 1+1 , 2 +1 s ve 3+1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.

Sur İnşaat yeni showroomu açıldı!

Diyarbakır'da 1985 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sur İnşaat Ticaret Limited şirketi yeni hizmete açtığı plazasında faaliyetlerine devam edecek.

Haluk Sur: İnşaatın durması sanayiyi de durdurur!

Haluk Sur, inşaat sektörünü değersizleştirmenin, 200’den fazla sanayi sektörünü görmezden gelmek anlamına geleceğini vurguladı.

Sur A Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur A Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Adil Yılmaz, Bayram Türkmen, Şevket Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık 2014 tarihinde uruldu.

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi Haberi

Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi

Toplam 68 adet daireden oluşan Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi 2 bin 370 metrekare arsa alanına sahip. Proje 3. Köprü ve havaalanı yoluna yakın bir bölgede bulunuyor. 


Pine Homes Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Sur İnşaat imzası taşıyan proje 3 blok halinde yükseliyor. 


Göktürk Pine Homes teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlendi. Proje Doğa Country, Mesa Yankı Evleri ve Mesa Kemerburgaz projelerine komşu lokasyonda inşa ediliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te hayata geçirilen Pine Homes Evleri'nde kiraların 2 bin 250 TL'den başlaması planlanıyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 93 metrekare, maksimum 195 metrekare olarak tasarlandı. 


Sur İnşaat Pine Homes Göktürk Projesi 'nde fiyatlar 1+1'lerde 450 bin TL ile 500 bin TL, 2+1'lerde 700...