25 / 04 / 2024

Sur Yapı Çamlıca Exen teslimleri

Sur Yapı Çamlıca Exen teslimleri

Exen İstanbul Çamlıca fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sur Yapı Exen Çamlıca daire fiyatları 289 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Çamlıca'da yapılaşma sorunu gitgide büyüyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü köşe yazısında Çamlıca'daki yapılaşma sorununu kaleme aldı.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Toplam 1038 konuttan meydana gelen Exen İstanbul projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar 850 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Çamlıca'daki TV kuleleri yıkılacak!

İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Kütük, "Çamlıca'daki televizyon kuleleri yıkılacak. Ulaştırma Bakanlığı tarafından 360 küsur metrelik bir kule yapılıyor. 6 aya kadar bitirip teslim edecekler" dedi.

Çamlıca Yapıalanı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapıalanı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Oğuz Çamlıca ve Murat Çamlıca imzasıyla kuruldu.

Çamlıca Camii'nin çevresinde kentsel dönüşüm yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada Çamlıca Camisi'nin çevresinde kentsel dönüşüm yapılacağını müjdeledi.

Alanya Çamlıca mahallesine çok amaçlı salon yapılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çamlıca Mahallesi’nde yapılacak çok amaçlı salon ve park düzenleme alanında yerinde incelemelerde bulundu.

Çamlıca Camii inşaatında eylem yapılıyor!

Üsküdar’da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında işten çıkarıldıklarını öne süren yaklaşık 30 kişi eylem yapıyor. İtfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu camide işçilerin ikna çalışmaları sürüyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı Çamlıca Exen teslimleri Haberi

Sur Yapı Çamlıca Exen teslimleri


Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin tasarlandığı Exen İstanbul projesi Sur Yapı tarafından yükseliyor. 1.038 adet konutun bulunduğu Exen İstanbul Çamlıca'da inşa ediliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor.


Sur Yapı Exen Çamlıca projesinde 8 - 13 katlı yatay blokları ile 44 katlı rezidans bloğu inşa ediliyor. Sur Yapı Exen Çamlıca daire alanları 36 metrekare ile 164 metrekare arasında değişiyor.


Exen İstanbul Çamlıca fiyat listesi 289 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Exen Çamlıca Sur Yapı projesinde stüdyolar 36 metrekare, 1+1 daireler 73 - 84 metrekare, 2+1 daireler 100 - 177 metrekare, 2+1 bahçeli daireler 116 - 174 metrekare, 2+1 teraslı daireler 144 - 164 metrekare olarak tasarlandı.


Exen İstanbul Çamlıca fiyat listesine göre stüdyo tipi dairelerin fiyatları 289...