28 / 03 / 2024

Sur Yapı Perakende Günlerinde AVM projeleriyle yer aldı

Sur Yapı Perakende Günlerinde AVM projeleriyle yer aldı

Sur Yapı, önümüzdeki yıl Eyüp’te yer alan Axis İstanbul ve Bursa’da bulunan MARKA AVM’yi hizmete açmayı, İzmir’de Marina Park karma projesinin inşasına başlamayı hedefliyor.

Sur Yapı, 2017’de 2.7 milyar liralık yatırım planlıyor!

Sur Yapı, 2017’de 2.7 milyar liralık yatırım planlıyor. İnşaatta 8 proje, perakende de bir alışveriş merkezi ve enerjide 2 santralı devreye alacak şirket, cirosunu 1.1 milyar liraya çıkaracak

Sur Yapı Marka AVM'de kiralamalar devam ediyor mu?

Marka Alışveriş Merkezi perakende sektörünün Bursa’daki ilgi odağı olmaya devam ediyor.Sur Yapı’nın Bursa’da yapımına devam ettiği rezidans, ofis ve AVM projesi “Marka”, ev sahibi olmak isteyenleri benzersiz bir yaşama davet ediyor.

Sur Yapı, Perakende Günleri’nde AVM projeleriyle yer aldı!

Sur Yapı, önümüzdeki yıl Eyüp’te yer alan Axis İstanbul ve Bursa’da bulunan MARKA AVM’yi hizmete açmayı, İzmir’de Marina Park karma projesinin inşasına başlamayı hedefliyor.

Sur Yapı, alışveriş caddelerini tanıttı!

Sur Yapı Perakende Günleri’nde Corridor, Exen İstanbul ve Mirage alışveriş caddelerinin lansmanını yaptı. Kuruluşundan bu güne birçok prestijli projeye imza atan Sur Yapı, Perakende Günleri’nde AVM ve Alışveriş Caddeleri projeleriyle yer aldı.

Sur Yapı Marka AVM Bursa'nın en büyük AVM'si olacak!

Bursa'nın en büyüğü Odunluk'a yapılıyor ve en büyük metrajlı mağazalarla kavuşacak. Odunluk Bölgesi'nde Sur Yapı tarafından inşaatına başlanan Marka Alışveriş Merkezi ve Rezidans'ın tanıtımı 14. Perakende Günleri'nde yapıldı.

Sur Yapı perakende projelerine devam edecek!

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin cosponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Bursa'ya konut ve alışveriş merkezi yapacağını duyuran Sur Yapı, AVM işini büyütüyor.

Sur Yapı 2015'te yeni AVM projelerine başlayacak!

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin co-sponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine girmeye hazırlanıyor. Altan Elmas; " 2015'te yeni AVM projeleri de gelebilir. Yeni yatırım için Anadolu'yu inceliyoruz" dedi...

Sur Yapı'dan AVM atağı!

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin co-sponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Yeni yatırım için Anadolu'yu inceliyoruz" dedi.

Sur Yapı imzalı Marka ve Axis AVM'leri İstanbul perakende sektörüyle buluşacak!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılacak. Konuttaki başarısını alışveriş merkezi sektörüne de taşıyan Sur Yapı, Marka ve Axis İstanbul projelerini perakende sektörüyle buluşturacak.

Sur Yapı Axis İstanbul ve Marka Rezidans ile Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, Marka ve Axis İstanbul projeleriyle Perakende Günleri'nde Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor.Firma daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis İstanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor.

Sur Yapı Axis AVM Projesi!

Sur Yapı Axis AVM Projesi kapsamında toplamda 110 perakende mağaza yer alıyor. Sur Yapı Axis AVM Projesi, Cendere Caddesi Üzeri, Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi Yanı, Kağıthane'de yükseliyor

Sur Yapı Axis Kağıthane projesi!

Sur Yapı Axis Kağıthane projesi Cendere Caddesi üzerinde 350 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edildi. Sur Yapı Axis AVM'de 110 adet perakende mağaza yer alıyor...

Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi!

Sur Yapı Axis Alışveriş Merkezi Kağıthane' de yer alıyor. Axis Alışveriş Merkezi' nde 110 adet perakende mağaza, eğlence alanları ve yeme içme alanları bulunuyor. Axis AVM Haziran ayında hizmete girdi...

Sur Yapı Perakende Günlerinde AVM projeleriyle yer aldı Haberi

Sur Yapı Perakende Günlerinde AVM projeleriyle yer aldı

Sur Yapı, alışveriş merkezlerinin yanı sıra oluşturduğu yaşam alanları içerisinde proje yapısına uygun alışveriş caddeleri geliştiriyor. Proje sakinlerinin ve bölge halkının tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Sur Yapı, farklı konsepttekionlarca mağaza, restoran, sinema ve spor salonugibi olanakları birarada sunuyor.


Sur Yapı’nın Corridor, Exen İstanbul ve Mirage projelerinde bulunan alışveriş caddelerinin hem site sakinlerinin hem de bölge halkının faydalanabileceği bir buluşma noktası olması hedefleniyor. Spor salonu, sinema, yeme-içme alanları, hizmet noktaları ve sevilen markaları ile bu alışveriş caddelerindegeçmişin özlem duyulan sokak çarşısında alışveriş yapma duygusunu yaşatma amaçlanıyor. Corridor, Exenİstanbul ve Mirage projelerinin alışveriş caddeleri tam anlamıyla site sakinleri ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak planlanıyor. 3 projenin alışveriş caddelerinde toplam 120’ye yakın mağaza bulunuyor.


400'ü aşkın mağazanın ev sahibi olacak


Önümüzdeki dönemde...