26 / 04 / 2024

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Sur Yapı'dan peşinatsız ve arama ödemesiz ev sahibi olma imkanı!

Sur Yapı, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Firma sadece taksitle ödemeli yeni bir kampanya başlattı. Kampanya peşinatsız, ara ödemesiz, 0.69 vade oranıyla ve 3 bin liradan başlayan sabit taksitlerle ev alma fırsatı sunuyor...

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Menderes Türel, Sur Yapı Antalya projesini ziyaret etti!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayalden gerçeğe dönüşüyor. Kepez-Santral bölgesinde Antalya’ya yeni bir şehir kazandıracak projeyi, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı hayata geçiriyor.

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Sur Yapı'dan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek!

Sur Yapı, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor...

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Sur Yapı Antalya projesi 8 yılda tamamlanacak!

2017 yılında 1 milyon 405 bin konutluk bir rekor kıran gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel dönüşüm projesini Antalya'da başlattı. Projenin 8 yılda tamamlanması planlanıyor.

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri: Mutlu Evler Türkiye!

Sur Yapı, "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başlattı. Avrupa Yakası'ndaki 4 projesinde faizleri sıfıra indiren firma, düşük taksitlerle ev sahibi yapıyor...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi!

Kasım 2019 tarihinde teslimlerin yapılması planlanan Topkapı Evleri  224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi 457 bin TL'den başlıyor. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası Haberi

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası

Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa'daki 15 projesinde 120 ay 0,98 vade ile bankasız ödeme imkanı sağlıyor. Firma ayrıca yüzde 10 indirim imkanı sunuyor. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Kampanya kapsamındaki projeler

İstanbul Avrupa yakasında yer alan Semt Bahçekent, Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Cadde Dükkanları, Axis İstanbul Ofis. İstanbul Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe Lavender, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Exen İstanbul. Bursa’da yer alan Marka Rezidans. Antalya'da Sur Yapı Antalya.

Sur Yapı'nın Eyüp’teki Axis İstanbul ofisleri, Güneşli’deki Mirage Cadde dükkanları, Ümraniye’deki Exen İstanbul rezidansları ve Bursa Nilüfer’deki Marka Rezidans projeleri hemen teslim olarak kampanyada yer alıyor.

Tel: 444 5 787
Web: https://www.suryapi.com.tr/

Ezgi...