18 / 04 / 2024

Surda hayatını kaybeden çavuş

Surda hayatını kaybeden çavuş

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki ailesi için yeni ev yapımına başlandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir şehit oldu.

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

EYT’de göz ardı edilen soru: Depremde hayatını kaybeden EYT’linin hakkı ne olacak?

EYT düzenlemesinin 28 Şubat’ta Meclis'in açılmasıyla görüşülüp kısa sürede yasalaşması bekleniyor. Diğer tarafran, EYT'liyken depremde hayatını kaybedenlerin haklarının ne olacağı ise merak konusu oldu.

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti iddiası! Hıncal Uluç kimdir neden öldü kaç yaşındaydı?

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç'un tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. 83 yaşında hayatını kaybeden Hıncal Ulıç kimdir, en son hangi gazetede köşe yazarlığı yapıyordu. Hıncal Uluç aslen nerelidir, Hıncal Uluç'un hastalığı neydi? İşte detaylar...

Edirne'de 2'nci katından düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Edirne'de Barutluk Mahallesi'nde inşaattan düşen inşaat işçisi Davut Yıldırım, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Erzurum'da arazi kavgası! 5 kişi hayatını kaybetti!

Erzurum Çat'ın Köseler köyünde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Köyde, jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan 2 kişi aranıyor.

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Bolu'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bolu'da okulun güçlendirme inşaatında çalışan Iraklı işçi 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Kayseri'de 8. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri Caferbey Mahallesi'nde 13 katlı bir inşaatın 8. katında sıva yapan inşaat işçisi Y.B., dengesini kaybetti. Beton zemine düşen işçi, olay yerinde hayatını kaybetti...

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

Osmaniye'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Osmaniye'de 30 yaşındaki Suriyeli Hösem Elturku, çalıştığı 10 katlı inşaatın en üst katından düştü. Elturku, olay yerinde hayatını kaybetti...

Ünlü gayrimenkul zengini Stanley Chera, koronadan hayatını kaybetti!

Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı gayrimenkul zengini Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Surda hayatını kaybeden çavuş Haberi

Surda hayatını kaybeden çavuş

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Özdemir'in, Ordu'nun Akkuş ilçesinin Salman Mahallesi'ndeki baba evinin yanında yaptırılacak olan yeni evin temeli atıldı.


Şehidin babası Mehmet Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni evin temelinin iki gün önce atıldığını belirterek, "Ev konusunda başta Başbakanımız olmak üzere Valimiz, Akkuş ve Ordu Büyükşehir belediye başkanlarımız çok ilgilendi. Kış şartlarından dolayı evin yapımına başlanamamıştı. Birkaç gün önce yetkililer gelerek gerekli çalışmayı başlattı" dedi.


Eski evinin hemen yanına yeni evin temelinin atıldığını ifade eden baba Özdemir, "Ev konusunda Allah herkesten razı olsun. 3 ay gibi kısa sürede evin tamamlanması bekleniyor. Eski evimizi ise yıkmayacağız, öylece kalacak. Eski evimiz oğlumuzun hatırası olarak bize kalacak. O evde oğlumla birlikte çok anılarımız oldu" diye konuştu.


Baba Özdemir, yakında şehit oğlunun çocuğunun dünyaya geleceğini...