28 / 03 / 2024

Suzan Sanlı Esin biyografi

Suzan Sanlı Esin biyografi

Mimar Suzan Sanlı Esin kimdir? Mimar Suzan Sanlı Esin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Suzan Sanlı Esin, bugün hanfi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Av. Sanlı Baş kimdir? İngilizce biliyor mu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Av. Sanlı Baş hangi üniversiteden mezun oldu? Sermaye Piyasası Kurulu’nda hangi alanda çalıştı? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor? İşte Av. Sanlı Baş ile ilgili tüm detaylar...

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

İzmir'de Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulu açıldı!

İzmir Menderes'te inşaatı tamamlanan 24 derslik Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Suzan Toplusoy: Kira sorunu yaşamadık!

Roman Hazır Giyim’in İcra Kurulu Başkanı Suzan Toplusoy, "Kiralarla ilgili çok büyük sorunlarımız olmadı. Kiralama yaparken koşullarımızın uygunluğuna önem verdik. Ödeme planımıza dikkat ettik. Eşim Turgut Toplusoy, risk almadı ve çok agresif büyümedik" dedi...

Esin Algan kimdir?

11 yıl Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Esin Algan, şimdi gayrimenkul sektöründeki tüm bilgi ve deneyimini Re/Max Beta’ya aktarıyor.

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Suzan Sanlı Esin biyografi Haberi

Suzan Sanlı Esin biyografi

Suzan Sanlı Esin kimdir?

Suzan Sanlı Esin, 1966 yılında İstanbul’da doğdu. 1984 yılında İstanbul Robert Lisesi’nden mezun oldu. 1984 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nden 1990 yılında Mimar diplomasını aldı. 


1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Anabilim Dalı, Bina Bilgisi Programında Yüksek Lisans diplomasını aldı. Aynı kurumda ve aynı programda başlamış olduğu doktora çalışmasını 2010 yılında tamamlayarak Doktor unvanını aldı. 


1990–2005 yıllarında Yılmaz Sanlı Mimarlık Bürosunda çalıştı ve birçok uygulamanın içinde yer aldı. Yılmaz Sanlı’nın yaşama veda ettiği 30 Ağustos 2005 tarihinden itibaren ise Sanlı Mimarlık Bürosu'nu tek ortak olarak yürütmektedir. 


Sanlı Mimarlık imzasıyla konut ağırlıklı mimari tasarım ve uygulama çalışmalarını sürdürmektedir. 2010 yılından itibaren İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde ek görevli olarak atölye yürütücülüğü...