28 / 03 / 2024

Swissotel yenileniyor

Swissotel yenileniyor

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro'luk harcamayla yenileniyor.Kasım 2013'te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilendi.

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Katar işbirliğiyle Süleymaniye yenileniyor! 

UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan İstanbul Süleymaniye’deki 102 bin metrekarelik alanda 327'si tescilli 707 bina yenileniyor. Katar devleti ile Türk ortağının yaptığı betonarme binalar görenlerin tepkisini çekiyor.

Serdar Bilgili, Swissotel'i KKTC'ye çekebilecek mi?

Bilgili Grubu'nun patronu Serdar Bilgili, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) otelinin işletmesini Swissotel'e vermek üzere anlaşma masasına oturmuş...

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Afyonkarahisar'daki 100 yıllık 2 ev yenileniyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Selçuklu ve Osmanlı döneminden kalma 2 tarihi ev yenileniyor. 100 yıllık evlerin restore çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

Swissotel Kıbrıs'ta 2 yeni otel açacak!

Accor Grubu’nun isim hakkına sahip olduğu Swissotel, Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta yeni otel açılışına hazırlanıyor. Swissotel’in 2019 sonu veya 2020’de açılacağı belirtildi.

Kayseri imarla yenileniyor!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi’nde mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, ''Fatih Mahallesi imar çalışmaları ile yenileniyor'' diye konuştu.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Swissotel'den ağaç açıklaması!

Swissotel'den ağaç kesimine daire açıklama geldi. Bahçesinde bulunan ağaçların kesileceğine dair haberler gündeme gelmişti. Swissotel basın açıklaması yaparak bu haberin gerçeğin yansıtmadığını duyurdu.

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

The Ritz-Carlton 10 milyon dolara yenileniyor!

İstanbul'daki ünlü oteller arasında yer alan The Ritz-Carlton, 10 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenileniyor.

Swissotel yenileniyor Haberi

Swissotel yenileniyor

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro'luk harcamayla yenileniyor.Kasım 2013'te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilenirken, Ayrıca Gaf e Swiss, Gaja Restoran, lobideki cam pencereler ve açık alanlar da renovasyona tabi tutuldu. 


Lobi alanı ve doğu kanadındaki 300 oda ile Kongre Merkezi'nin yenilenmesi ise 2016 Şubat'ında tamamlanacak. Renovasyon çalışması Mimar Khuan Chew'in denetiminde sürdürülüyor. 


Swissotel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve FRHI Hotels & Resorts Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gerhard Struger, Türkiye'nin en kapsamlı renovasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini belirtirken, 100 milyon euro ile yeni bir otelin yapılabileceğini vurguladı. 


Gerhard Struger, Svvissotel'in İstanbul ve Türkiye'deki yeni planlamaları hakkında da açıklama yaptı. İstanbul ve Türkiye'de farklı projeleri değerlendirdiklerini ifade eden Struger, onaylanan en son çalışmalardan biri olarak...