19 / 04 / 2024

symbol avm KOÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri

symbol avm KOÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri

D 100 Karayolu üzeri Yahya Kaptan Karşısı Koçtaş'ın yanında bulunan Symbol Kavanlar İnşaat'ın ilk ziyaretçileri KOÜ İnşaat Mühendisliği 1. 2. ve 3.sınıf öğrencileri oldu.

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Koçtaş Yönetim Kurulu Üyesi Alp Önder Özpamukçu yaptığı açıklamada, "AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor" dedi.

Artık AVM yapılmaz 'uydu ofis'ler geliyor!

Avi Alkaş, "Türkiye’de bu koşullarda artık kolay kolay AVM yapılamaz" diyor. Alkaş, ofis şirketlerinin ‘Benim 5-7 bin metrekare alanım var. Bunun yarısını kullanacağım. Önümüzdeki 6-8 ay siz bunun kalan yarısını işletir misiniz’ şeklinde taleplerinin olduğunu söylüyor...

AVM’de kazan-kazan modeli!

Düşük doluluk ve kepenk kapanma riski almak istemeyen Çamsan Park, AVM'de yeni bir model yarattı. Markalara özel kiralama koşulları sunan AVM, mağazalar ciro yaptıkça kazanacak...

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

AVM sektörü 90 milyar büyüklüğe koşuyor!

Bloomberght TV'de İş Dünyası programını hazırlayan Hande Berktan, hızla büyüyen AVM sektörünü uzman konuklarıyla masaya yatırdı. İşte Berktan'ın bloomberght.com'da konuyla ilgili yazdığı köşe yazısı...

360 Kurtköy ödeme koşulları!

360 Kurtköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Atlantis AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan proje 320 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Kadıköy Kuşdili Çayırı'na yapılması planlanan AVM'ye ret!

Kadıköy’deki Kuşdili Çayırı’na yapılması planlanan AVM ve otopark planına iptal kararı çıktı. İstanbul 1. İdare Mahkemesi alanın yapılaşmaya açılması yerine, 'çayır özelliği koşullarında yeşil alan’ olarak kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Symbol Kocaeli hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Symbol Kocaeli bayramda kaça kadar açık? Symbol Kocaeli AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

symbol avm KOÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri Haberi

symbol avm KOÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri

2015 yılının Mayıs ayında hizmete girecek olan Symbol AVM kapılarını ziyaretçilerine açmaya başladı. D 100 Karayolu üzeri Yahya Kaptan Karşısı Koçtaş'ın yanında bulunan Symbol Kavanlar İnşaat'ın ilk ziyaretçileri KOÜ İnşaat Mühendisliği 1. 2. ve 3.sınıf öğrencileri oldu. 


Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nin öğrencileri üniversite ile Genç İnşaat Mühendisleri Odası tarafından organize edilen ziyaret programı çerçevesinde Kavanlar İnşaat tarafından yapılan SYMBOL AVM'nin inşaatını gezdi. Öğrencilere 2015 yılı Mayıs ayında tamamlanacak olan Symbol İnşaatı Şantiye Şefi Veysel Yılmaz. Mimar Furkan Ustaoğlu, İnşaat Mühendisi Serhat Çelep eşlik etti. 

KOÜ İnşaat Mühendisliği 1. 2. Ve 3.sınıf öğrencilerinden oluşan 30 kişi inşaatı gezerek bilgi aldı. 


YERİNDE İNCELEDİLER

 Öğrenciler adına konuşan Ali Emir Şişman, gezinin kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, "Çelik donatı, kaba inşaatla ilgili her 188 bin...