19 / 04 / 2024

Tabakhane fabrikalarının taşınması osmangazi

Tabakhane fabrikalarının taşınması osmangazi

Tabakhanelerin taşınmasının ardından fabrika sahiplerinin atıklarını ortada bırakması ve vatandaşların moloz dökmesiyle oluşan çöp dağları temizleniyor. Osmangazi Belediyesi, bir haftada bölgeden 250 kamyon çöp kaldırdı...

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

Yabancının taşınmaz ediniminde yeni dönem! Başvurular Web Tapu’dan yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 2024/2 sayılı genelgesi kapsamında yabancıların taşınmaz edinimlerinde kullanılacak değerleme raporlarına ilişkin usul ve esaslarda değişikliğe gidildi.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Altın taş üstünde taş bırakmadı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın taş üstünde taş bırakmadı. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan ödül fırsatı sunacak!

EYT düzenlemesi ile 2 milyonu aşkın kişiye emeklilik hakkı doğarken, bankalar arasında promosyon yarışı hızlandı. Garanti BBVA da emekli maaşını taşıyan EYT’lilere birbirinden cazip teklifler ve promosyon fırsatı sunuyor.

Altın için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak! Bu rakamı gören başını taşlara vuracak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Ocak enflasyon verisine çevrildi. Enflasyon öncesi dev kurumdan altın için yeni senaryo geldi! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak!  Bu rakamı gören başını taşlara vuracak.

Marmaray'ın taşıdığı yolcu sayısı 9 senede 784 milyona aştı! 

Dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip olan Marmaray, aradan geçen 9 senelik zamanda Türkiye'nin toplam nüfusunun 9.2 katını, megakent İstanbul'un ise 49.5 katını taşıdı. İşte detaylar...

Depolar doldu taştı koyacak yer kalmadı

Türkiye Ukrayna buğdayının taşınması için aracı olurken yurt içinde de buğday çiftçisinde art arda güzel haberler geliyor. Geçen yıl kuraklık nedeniyle oldukça kötü bir sene geçiren çiftçiler rekolte artışından son derece memnun.

Akbank maaşını taşıyana ne kadar promosyon veriyor?

Emekli promosyonları son dönemin en çok konuşulan konularından biridir. Peki Akbank maaşını taşıyana ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınmasına ilişkin soru önergesi verdi. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın taşınma kararına öğrencilerden tepki!

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Kadıköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait binadan Göztepe’ye taşınma kararının alınmasına öğrencilerden tepki geldi.

Tabakhane fabrikalarının taşınması osmangazi Haberi

Tabakhane fabrikalarının taşınması osmangazi

Tabakhanelerin taşınmasının ardından fabrika sahiplerinin atıklarını ortada bırakması ve vatandaşların moloz dökmesiyle oluşan çöp dağları temizleniyor. Osmangazi Belediyesi, bir haftada bölgeden 250 kamyon çöp kaldırdı. 


Tabakhaneler bölgesinde incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, fabrika atıklarının yaydığı pis koku ve çöp yığınlarının ortadan kaldırılması için başlattıkları çalışma ile şu ana kadar 6 bin metreküpten fazla atığın bölgeden taşındığını söyledi.


Posta Bursa...