25 / 04 / 2024

Tabakhane Vadisi 2016 kentsel dönüşüm

Tabakhane Vadisi 2016 kentsel dönüşüm

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi Kentsel Projesi'nin uygulama projesinin hazırlandığını belirterek, TOKİ tarafından kısa sürede ihaleye çıkılacağını aktardı.

Tabakhane Vadisi’ndeki 3 katlı ev kaderine mi terk edildi?

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içinde kalan ve halen yıkılamayan binayla ilgili belirizlik sürüyor. Mülk sahibi üç katlı binasına beş daire isteyince sorun çözülemiyor.

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başladı!

Trabzon'da Tabakhane Vadisi'nde uygulanacak rekreasyon projesinin yapımına başlanıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tabakhane’deki hak sahiplerine 214.5 milyon TL ödendi!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan kamulaştırmalardan dolayı hak sahiplerine 214.5 milyon TL ödendi.

Trabzon Tabakhane Vadisi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdürüldüğü Tabakhane vadisinde uygulanacak rekreasyon projesi yapım ihalesi için tarih belirlendiğini açıkladı. 

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı ihalesi 27 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı ihalesi 27 Şubat 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Trabzon Tabakhane Vadisi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

TOKİ ve Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama projei tamamlandı. Pazarkapı'yı Kanuni Bulvarı'na bağlayacak olan yol ise Mayıs ayında ihaleye edilecek.

Tabakhane Vadisi Kentsel Projesi ihaleye hazırlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi Kentsel Projesi'nin uygulama projesinin hazırlandığını belirterek, TOKİ tarafından kısa sürede ihaleye çıkılacağını aktardı.

Tabakhane Vadisi 2016 kentsel dönüşüm Haberi

Tabakhane Vadisi 2016 kentsel dönüşüm


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tekrar yeşile dönüştürülerek eski görünümüne kazandırılacak Tabakhane Vadisi'nde uygulanacak projeyle kültürel mirasın korunmasına ve tarihi dokunun ön plana çıkarılmasına büyük katkı sağlayacağını belirtti.


Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Tabakhane Vadisi Kentsel Projesi'nin uygulama projesinin hazırlandığını belirterek, TOKİ tarafından kısa sürede ihaleye çıkılacağını aktardı.


Tabakhane Vadisi için hazırlanan uygulama projesinin kültürel mirasın ortaya çıkarılmasına ve tarihi dokunun korunmasına önemli bir katkı sağlayacağına dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:


"Proje kapsamında tasarlanan yeşil alanlar ile kent peyzajının ve fiziksel çevrenin geliştirilmesi, yakın çevrenin estetik kalitesinin yükseltilmesi ve halkın nefes alabileceği, dinlenebileceği rekreatif alanların oluşturulması öncelikli amaç olmuştur. Projeye dahil edilen ticari faaliyetlerde yeşil alanları daraltmamak için özellikle bu alanının bir kısmının eskiden belediyenin sera ve çiçek yetiştirdiği alanlar...