29 / 03 / 2024

tabanlıoğlu mimarlık Crystal Towers

tabanlıoğlu mimarlık Crystal Towers

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai'yi sokak kültürüyle tanıştıracak!

İstanbul dışında Ankara, Doha ve Dubai’de ofisi bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık, her yıl 20 ile 30 arasında proje yürütüyor. Tabanlıoğlu Mimarlık, üslendiği Crystal Towers projesiyle Dubai’ye sokak kültürü götürmeyi hedefliyor

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Halit Alshareef tarafından kuruldu.

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Manavoğlu ve Merve Manavoğlu ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Studıo Dot Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Dot Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan ve Sema Dönmez tarafından kuruldu.

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de kuruldu.

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çakmakoğlu ve Yiğitcan Çakmakoğlu tarafından kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

tabanlıoğlu mimarlık Crystal Towers Haberi

tabanlıoğlu mimarlık Crystal Towers

Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde 11 – 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel arenası Cityscape Global 2017, yine alanında Türkiye’nin dışa açılan en önemli platformlarından olacak. Dünyanın önde gelen yatırımcılarını, gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli temsilcilerini bir araya getiren bu buluşmada, Tabanlıoğlu Mimarlık da ‘aralıksız katılım’ geleneğini sürdürerek 14’ünce kez yerini alacak.


Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının bu küresel buluşmasında başarıları ödüllerle tescillenen projelerini ve özgün mimari yaklaşımlarını S3A30 numaralı standında küresel temsilcilerle buluşturacak olan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2017 döneminde önemli bir başka tanıtıma daha imza atacak. Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai’de inşaatı tamamlanan, yatırımcısı Al Fattan Properties olan Crystal Towers projesini tanıtacak.


Jumeirah Beach bölgesinde, Al Mamsha Street üzerinde sembol yapılardan biri...