19 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlık ulaşım

Tabanlıoğlu Mimarlık ulaşım

Türkiye mimarlığının öncü ofisi oaln Tabanlıoğlu, birbiri ardına aldığı uluslararası ödüllerle başarılarını tescillendirmeye devam ediyor. Tabanlıoğlu Mimarlık yapılan iki farklı yarışmada üç ödül birden aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık 10’uncu kez Cityscape Global 2014’te yerini aldı!

Türkiye’nin 32 firma ile temsil edildiği bu uluslararası gayrimenkul platformunda 10’uncu kez yer alan Tabanlıoğlu Mimarlık, yeni kitabı “Tabanlıoğlu Mimarlık: Saydamlık ve Modornite”nin Ortadoğu lansmanını da gerçekleştirdi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli ile  Emircan Yeşilyurt  tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Eroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tayyip Eroğlu tarafından kuruldu.

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Hilal Çakır tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık ulaşım Haberi

Tabanlıoğlu Mimarlık ulaşım

Tabanlıoğlu Mimarlık, aynı proje ile iki ayrı yarışmada 4 gün arayla 3 prestijli ödül birden almanın gururunu yaşadı. Tabanlıoğlu, aldığı bu prestijli ödüller kadar, aynı proje ile ve birkaç gün arayla elde ettiği bu benzersiz başarı ile de, uluslararası arenada yine tüm dikkatleri üzerinde topladı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık ESAS Aeropark projesi ile; önce dünyanın en önemli mimari değerlendirmelerinden Leaf International Awards 2014’te “Yılın Karma Yapısı” dalında büyük ödüle layık görülürken, 4 gün sonra ise aynı proje ile International Property Awards’da beş yıldızla “Türkiye’nin En İyi Yapısı” ve “Avrupa’nın En İyi Karma Yapısı” seçilerek iki ödül birden aldı. 

Ulusal ve uluslararası alanda birçok özgün projeyi hayata geçiren Tabanlıoğlu Mimarlık, birbiri ardına aldığı ödüllerle başarılı çalışmalarını tescillendirmeye devam ediyor. Türk mimarlığının uluslararası markası Tabanlıoğlu...