27 / 04 / 2024

tahincioğlu 2014 projeleri

tahincioğlu 2014 projeleri

2014 yılında 5 farklı lokasyonda yeni proje geliştireceklerini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, TOKİ ve Emlak Konut ihaleleri ile gelebilecek tüm fırsatları da değerlendirmeye devam edeceklerini söyledi...

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

En çok satılan Emlak Konut projelerinden ikisi Tahincioğlu’nun!

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

Tahincioğlu İstinye otel projesinin yer teslimi yapıldı!

İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 1.8 milyar TL ile kazanan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün İstinye otel projesinin yer teslimi yapıldı.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek. Proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yayılacak. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arsası üzerinde inşa edilecek. Ön talep toplanan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek.

Tahincioğlu İstinye otel projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu Gayrimenkul, bugün İstinye arazisi için bugün imzalar atıldı. Tahincioğlu'nun İstinye projesinde otel ve apart otellerle birlikte cadde mağazaları olacak...

Tahincioğlu İstinye projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. ve Tur. A.Ş., Tahincioğlu Yapı İnş. A.Ş., Nida İnşaat ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Emlak Konut Kayabaşı arsa ihalesini Tahincioğlu kazandı!

8 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen ve Emlak Konut istanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap İhalesi'ni 1 milyar 72 milyon 600 bin satış toplam geliri, yüzde 38'lik 407 milyon 588 bin liralık en yüksek teklifle Tahincioğlu kazandı.

tahincioğlu 2014 projeleri Haberi

tahincioğlu 2014 projeleri

Tahincoğlu Gayrimenkul 2014 yılında 5 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Farklı lokasyonlarda konumlanacak 5 proje hakkında bilgi veren Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, yeni projelerinin Levent, Ataşehir, Seyrantepe, Çengelköy ve Bomonti bölgelerinde olacağını söyledi. 


Nidakule Levent 2014 ikinci çeyrekte satışta

Nidakule markasını Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya taşıyacak olan Nidakule Levent  projesine 2014’ün ikinci çeyreğinden sonra başlamaya planladıklarını vurgulayan Akpınar, “

Ataşehir’de geliştirdiğimiz ofis projelerimiz var. Bunların bir kısmını 2014 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkarmayı planlıyoruz. Nidakule markasını Anadolu yakasından Avrupa’ya taşıyacak proje olan Nidakule Levent projemize 2014 yılının ikinci çeyreğinde başlamayı planlıyoruz. Farklı mimarı yapısı ve çözümleriyle Nidakule Levent bittiğinde yaklaşık 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak. Yine Avrupa Yakası’nda gelişmekte olan Seyrantepe bölgesinde Nidapark Seyrantepe isimli mimarisiyle farklılık yaratacak...