26 / 04 / 2024

tahincioğlu çengelköy

tahincioğlu çengelköy

Kız Kulesi'nin yer aldığı, dizilerin çekildiği, şarkılara konu olan Üsküdar'da 2014 senesinde 4 proje satışa çıkacak. Bu yıl Ege Yapı Group, Tahincioğlu Gayrimenkul, Cema İnşaat ve Ergün Polat İnşaat Üsküdar'da...

Tahincioğlu 2014'te 5 yeni projeye start verecek!

2014 yılında 5 farklı lokasyonda yeni proje geliştireceklerini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, TOKİ ve Emlak Konut ihaleleri ile gelebilecek tüm fırsatları da değerlendirmeye devam edeceklerini söyledi...

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Nidapark Çengelköy satışta! 

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul bir süredir ön talep toplayan Nidapark Çengelköy Projesi için satış sürecini başlattı.

Nidapark Çengelköy'ün temeli atıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından 1 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Nidapark Çengelköy konut projesinin temeli atıldı. 

tahincioğlu çengelköy Haberi

tahincioğlu çengelköy

 


1-) Cema İnşaat'ta villa-daire projesi!


Cema İnşaat, Mayıs Haziran gibi Üsküdar projesini villa-daire konseptinde inşa etmeyi planlıyor. Cema İnşaat'ın projesinin adı; Burhaniye Konakları şeklinde belirlendi.


Burhaniye Konakları projesi, Üsküdar'da Burhaniye Mahallesi içinde yer alıyor. Burhaniye Konakları'nın toplam arsa alanı 10 bin metrekare. 


Burhaniye Konakları teslimleri 2014 senesinin sonu olarak belirlendi. 


Burhaniye Konakları iletişim

Tel: 0216 688 2020

Web: http://cemainsaat.com.tr/


Burhaniye Konakları görsel


 



2-) Ege Yapı Group'tan 2014'ün son çeyreğinde yeni proje!


Ege Yapı Group'un Üsküdar Altunizade'de hayata geçireceği proje, 2014 senesinin son çeyreğinde...