19 / 04 / 2024

tahincioğlu gayrimenkul yatırımlar

tahincioğlu gayrimenkul yatırımlar

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 112 milyon 357 bin 574,95 TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 12 milyon 997 bin 180 TL sermaye bedeli ile Robert Sonman ve Leon Hananel ortaklığında kuruldu.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar, Hüsnü Akhan, Mustafa Çağlar ve Ş. Ahmet Sedid Kurutluoğlu ortaklığında kuruldu.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi bugühn Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu tarafından açıldı.

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Azeem Arnos tarafından kuruldu.

tahincioğlu gayrimenkul yatırımlar Haberi

tahincioğlu gayrimenkul yatırımlar

Tahincioğlu Gayrimenkul koronavirüs salgınına rağmen konut projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; İstanbul Çengelköy'de 1 milyar TL'lik projeyi hayata geçiren firma yıl sonuna kadar Göcek projesi için düğmeye basmaya hazırlanıyor. Ayrıca sene sonuna kadar iki projenin daha hayata geçmesi bekleniyor. Firma bu yatırımlar 2021 yılını 2 milyar TL'yi aşan yatırım yapmayı hedefliyor. Nidapark Çengelöy projesinin temel atma töreninde konuşan  Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Pandemi etkisi sürüyor ve ne yazık ki planlamalarımızı da etkiliyor. Temkinli olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz" dedi.

36 bin 500 metrekarelik alanda inşa edileceğini söyleyen Tahincioğlu, projenin yata mimari anlayışıyla ve geniş alan planlamaları ile inşa edildiği söyledi. Tahincioğlu, "Projemiz arazisi üzerinde biri 300-350 yıllık, diğeri 150 yıllık olduğu tahmin edilen...