26 / 04 / 2024

tahincioğlu nidakule kayaşehir ofis fiyatları

tahincioğlu nidakule kayaşehir ofis fiyatları

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir projesi üst segmentte A + ofis kulesi olarak yükseliyor...

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda hizmete açılacak!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık" dedi.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro hattı 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro hattının 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabileceğini söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

tahincioğlu nidakule kayaşehir ofis fiyatları Haberi

tahincioğlu nidakule kayaşehir ofis fiyatları

Nidakule Kayaşehir projesinin her katında sekiz adet ofis bulunuyor. A+ofis kulesi olarak yükselen Nidakule Kayaşehir, İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de inşa ediliyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir projesinde, restoranlar, mağazalar ve eğlence alanlarına yer veriliyor. Nidakule Kayaşehir 26 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Emlak Konut GYO güvencesine sahip Nidakule Kayaşehir ofis büyüklükleri 90, 124, 430 ve 860 metrekare olarak tasarlandı. 


Nidakule Kayaşehir Projesi ödeme kampanyası!

Nidakule Kayaşehir projesi ödeme kampanyasına göre sıfır faizle 60 aya kadar taksitli ödeme yapılabiliyor. Nidakule Tahincioğlu Kayaşehir ofis fiyatlarına göre ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor.


Tel: 444 4 846

Web: http://www.nidaparkkayasehir.com

Gizem...