29 / 03 / 2024

Tahincioğlu ödülleri

Tahincioğlu ödülleri

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya projesinde ön talep dönemi başladı. Projede 204 konut yer alıyor. 

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu İnşaat, Nidapark İstinye projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte 2020 Aralık ayında teslim edilecek Nidapark İstinye projesinin detayları…

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte Haziran 2020’de teslimi başlayacak Nidapark Küçükyalı projesi detayları ve  ödeme planı…

En çok satılan Emlak Konut projelerinden ikisi Tahincioğlu’nun!

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede dükkan satışları devam ediyor. 

Tahincioğlu ödülleri Haberi

Tahincioğlu ödülleri

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.


Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu, 23 Ekim 2015 tarihinde Kanada/Toronto’da dünyanın pek çok ülkesinden katılımıyla düzenlenen 2015 Stevie International Business Awards ödül töreninden ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde kazandığı Silver ödülü ile döndü. Ödülü Tahincioğlu adına Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Özgür Tığlı Erol aldı.


Tahincioğlu’nun ‘İstanbul’u Resmet’ projesi, uluslararası jüri oylaması sonucunda dünya çapında, gayrimenkul sektöründe yenilikçi ve entegre pazarlama iletişimi alanında ses getiren bir proje olduğu bir kez daha tescillemiş oldu. Stevie Ödülleri 12 yıldır düzenleniyor ve dünyanın 60’tan fazla...