25 / 04 / 2024

takı

takı

Altın fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle vatandaşın düğünlerde takı tercihleri de farklılık göstermeye başladı Özellikle altına nazaran gümüş tercihleri arttı. Kuyumcularda altına alternatif olarak 5, 10 ve 20 gramlık gümüşler satılmaya başladı.

Altın alacaklar bu oyuna dikkat!

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, ütüleme işleminden geçirilerek satışa sunulan takı setleriyle ilgili tüketicileri uyardı. Yazıcı konuyu mahkemeye taşıyacaklarını söyledi.

Tekfen, Darüşşafaka Basketbol takımına sponsor oldu!

62 yıldan beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren Tekfen Holding, eğitim ve sanata destek vermek için Basketbol A takımına ana sponsor oldu. 

Tak Çelik Metal İnşaat Taahhüt Bilişim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tak Çelik Metal İnşaat Taahhüt Bilişim Danışmanlık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Ülker tarafından kuruldu.

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağoğlu'ndan Ampute Milli Futbol Takımı'na büyük jest!

Ali Ağaoğlu, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Çekmeköy Park projesinde daire hediye etti. 

Loda Mobilya Falco Koltuk Takımı ile değişim zamanı!

Loda Mobilya baharın tatlı esintisini Falco Koltuk takımıyla evinize taşıyor. Falco koltuk takımı özel bir tasarıma sahip.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Bayern Münih takımından akıllı stat örneği!

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından biri olan Bayern Münih "bağlı stadyum" konseptini hayata geçirdi. Bu kapsamda taraftarların stadyumdaki maç izleme deneyimi kusursuz hale gelecek.

Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu'nun yenilenmesi İBB'ye takıldı!

Beykoz'da 80 yıldır eğitim veren Ziya Ünsel Ortaokulu'nun yenilenmesi İBB'ye takıldı. Büyükşehir Belediyesi, yıkımdan çıkacak molozların Beykoz Korusu'ndan taşınacak olması sebebiyle izin vermedi

İder Mobilya Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresi değişecek!

İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor.

İder Mobilya Bubon Koltuk Takımı ile hayatınıza renk katın!

Rahat ve konforlu kullanım sunan; farklı tasarımları, zengin kumaş seçenekleriyle İder Mobilya, yeni modeli Bubon Koltuk Takımı’yla hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

Makina Takım Endüstrisi'nden Gebze'de 93 milyon TL'ye gayrimenkul!

Makina Takım Endüstrisi A.Ş. Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi, ofis, depo ve sosyal tesisten oluşan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 93 milyon 80 bin TL olarak belirlendi.

İder Mobilya Pinara Koltuk Takımı göz dolduruyor!

Göz dolduran tasarımları, çok amaçlı modern bir işlevsellik anlayışıyla yorumlayan İder Mobilya, yeni ürünü Pinara Koltuk Takımını müşterileriyle buluşturuyor.

Denizli Çıtak’a dev alt yapı hamlesi!

Denizli’de kent merkezi ile birlikte ilçelerin tamamında dev yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı.

takı Haberi

takı

Türkiye’de gümüş farkındalığının arttığını söyleyen Finans Analisti İslam Memiş, "Altının maliyetinin altından kalkmak giderek daha da zorlaşıyor. Türkiye’de özellikle son iki senede gümüş farkındalığı oluştu. Gelenekçi yatırımı tercih eden vatandaşlarımız eskiden altın biriktirirdi. Son iki yılda bankalardaki rakamlara baktığımızda gümüşte 100’ü geçen artış kaydedildi." dedi.

Altın fiyatlarındaki artış vatandaşın gümüşe olan talebini yükseltti. Altın kadar olmasa bile yatırım olarak tercih edilen gümüş artık düğünlerde takı olarak da takılmaya başladı. Piyasalarda düğünlerde takı olarak takılmaya uygun 5, 10 ve 20 gramlık gümüş sikkeler satışa sunuldu. Finans Analisti İslam Memiş, son dönemde gümüşe artan taleple ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Türkiye’de gümüş farkındalığının son senelerde yükseldiğini belirten Memiş, "Altının maliyetinin altından kalkmak giderek daha da zorlaşıyor. Türkiye’de özellikle son iki senede gümüş farkındalığı...