20 / 04 / 2024

taksim etiğim ve araştırma hastanesi tanışıyor

taksim etiğim ve araştırma hastanesi tanışıyor

1969 yılından itibaren Beyoğlu'nda hizmet veren Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gaziosmanpaşa Devlet Hastane'sine taşınıyor...

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Özel İletişim ve Konaklama Vergisinde Yeni Zamlar mı Geliyor?

Son dönemde uygulanan ÖTV ve KDV zamlarının ardından, vergi düzenlemelerindeki artışlar devam ediyor. Yeni bir dönemde Özel İletişim Vergisi ve Konaklama Vergisi'nde yüksek oranlı zamların geleceği konuşuluyor. Bu zamlar ise 'Gözün aydın yüzde 52' olarak adlandırılmaya başladı. 

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

Konut satışları neden geriledi? Seçim ve deprem piyasayı nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı!

Tüketicinin yatırımda ‘güvenli liman’ gördüğü konut sektöründe satışlar nNisan ayında sert geriledi. Sektör temsilcileri, düşüşün sebebini “Seçim sürecinde ‘bekle-gör’ dönemi, krediye erişimin neredeyse imkansızlaşması ve arz sıkıntısının fiyatlar üzerindeki baskısı” şeklinde işaret etti. 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu açıkladı! Ayçiçek yağı, tavuk eti, çay ve deterjan dip yaptı! 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Market'in 1-15 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Katalogda Ayçiçek yağı, tavuk eti, çay, Peros ve deterjan gibi ürünler yer aldı. İşte 9 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu...

Altın fiyatlarına seçim ve dolar etkisi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz politikası sonucu zorlu bir sene geçiren altın fiyatları, ara seçim sonuçları öncesinde dolar endeksinde geri çekilmeden güç aldı ve dikkat çeken yükseliş yaşadı.

Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Migros Market kampanyalı ürünlerinin fiyatlarını yayımladı. Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünleri gibi bir çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu?

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

taksim etiğim ve araştırma hastanesi tanışıyor Haberi

taksim etiğim ve araştırma hastanesi tanışıyor
Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi 43 yıldır Beyoğlu'nda hizmet veriyordu. Yerine 400 yataklı modern bir hastane inşa edilmek üzere Eğirim ve Araştırma Hastane'si boşaltılıyor.Araştırma Hastane'si inşaatı henüz tamamlanmayan Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi'ne...