24 / 04 / 2024

Taksim Hastanesi

Taksim Hastanesi

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Bektemür, "Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölgesel hastane olmaya devam edecek. Bölgede sağlık hizmeti açısından elzem bir sağlık kurumu" dedi.

Taksim'e yeni hastane yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nin açılışının ardından yaptığı konuşmada, Taksim' deki hastanenin yıkılıp yenisinin yapılacağını ve proje çalışmalarına başlandığını belirtti...

Taksim Eğitim Hastanesi Gaziosmanpaşa'ya taşınıyor!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile Gaziosmanpaşa'ya taşınması kararı alındı...

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden açıldı!

2015'te yıkılarak yeniden inşa edilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün itibariyle tekrar hizmet vermeye başladı...

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapılarını yeniden açtı. Hastane modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor.

Taksim İlkyardım'da hasta kabulü başladı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeniden hizmete açıldı. 250 yatak kapasitesi ile hizmet verecek olan hastanede, poliklinikler ayakta hasta kabul etmeye başladı. 

Taksim İlkyardım Hastanesi 11 Haziran'da açılıyor!

2015 yılında yenilenmek için yıkılan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 11 Haziran'da hizmete girmesi planlanıyor...

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakında hizmete başlayacak!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın dolayısıyla hizmetlere ara verilmişti. İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu, hizmetlerin en kısa sürede yeniden başlayacağını açıkladı. 

Serel Yapı'dan Taksim İlkyardım Hastanesi açıklaması!

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

Taksim İlk Yardım Hastanesi 2018'de açılacak!

2015 yılında yıkımı gerçekleştirilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan binası son hali görüntülendi. 

Taksim Alman Hastanesi'nin yerine ne geliyor?

Alman Hayır Cemiyeti’nin katkılarıyla 1852 yılından beri hizmet veren ilk sağlık kurumlarından biri olan Taksim Alman Hastanesi tarih oluyor. Peki Taksim Alman Hastanesi'nin yerine ne geliyor?

Yeni Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sona doğru!

Kamuoyunda "Taksim İlkyardım" olarak bilinen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, depreme dayanıklı ve modern şekilde inşa edilen binasıyla Nisan 2018'de hizmet vermeye başlayacak.

Taksim İlkyardım Hastanesi’nde sona gelindi!

Merkezi konumu ve ismi nedeniyle İstanbul’un en çok bilinen kamu hastanelerinden olan olan Taksim İlkyardım Hastanesi’nde kaba inşaat bitmek üzere.

Gaziosmanpaşa Taksim Hastanesi Çocuk Polikliniği açıldı!

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniği’nin açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Taksim Hastanesi Haberi

Taksim Hastanesi

Güven Bektemür, eski binanın fiziki olarak ciddi sorunları olduğuna işaret ederek, "Acile ambulans giremiyordu. Asansörleri, ameliyathaneleri problemliydi. 

Amacımız hem hastanın hem de çalışanın konforunu sağlamak. 

Çünkü çalışanlar mutlu olmadığı zaman hastalara o mutluluğu yansıtamıyorlar" diye konuştu. 


Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Bektemür, "Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bölgesel hastane olmaya devam edecek. Bölgede sağlık hizmeti açısından elzem bir sağlık kurumu" dedi.


Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. 

Dr. Güven Bektemür, Beyoğlu bölgesine bağlı sağlık kurumlarında devam eden revizyon ve şehir hastanelerinin yapımı çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bektemür, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, bölgesel hastane olma niteliğini devam ettireceğini belirterek, "Hastane ile çıkan haberler en başından itibaren spekülatif haberlerdir. Burada bir AVM'nin yapılacağı söylentileri, olayı iyice karıştırdı. Biz başından beri buraya hastane...