23 / 04 / 2024

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapılarını yeniden açtı. Hastane modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor.



Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; kamuoyunda “Taksim İlk Yardım” olarak da bilinen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, inşaat çalışmalarının bitmesiyle kapılarını yeniden vatandaşlara açtı. Otel konforunda sağlık hizmeti sunan hastane modern mimarisiyle dikkat çekiyor. 

İstanbul-Taksim ve çevresinin uzun yıllar sağlık ihtiyaçlarını karşılayan ve yerinde dönüştürülerek modern bir yapıya kavuşturulan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerinde dönüştürüldü.

 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!


KONFOR AĞIRLIKLI

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, hastanenin yerinde dönüşümle yeniden inşa edildiğini belirterek, “2013’te Gaziosmanpaşa’ya taşınmıştık. Bu kadar köklü bir hastane olup da yerinde dönüştürülen belki de ilk hastaneyiz. Tekrar hizmete başladık. Birkaç hafta içerisinde acil ve diğer birimlerimizi de açıp tam kapasite çalışmayı planlıyoruz” diye konuştu.

10 günde 3 bin hasta başvurdu

Önceki hastanenin 250 yataklı olup, 18 bin metrekare kapalı alanı bulunduğunu, şimdi ise aynı arazide 46 bin metrekare kapalı alana ulaşıldığını dile getiren Öztürk, şunları kaydetti: “Akıllı bina konseptine uygun bir yapı. ‘Burası AVM mi, otel mi oldu?’ diyerek içeri girenler bile var. Geçenlerde ‘AVM kıvamında bir hastane olmuş’ diyen oldu.”


Geri Dön