25 / 04 / 2024

taksim istiklal caddesi turist yoğunluğu

taksim istiklal caddesi turist yoğunluğu

İstanbullular yerel seçimler dolayısıyla oy kullanmaya gidince, Taksim turistlere kaldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi' ndeki iş yerlerinin çoğunluğu, seçim nedeniyle sabah saatlerinde kapılarını açmadı...

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilmesi için 25 milyon lira istenmiş!

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilebilmesi için Belediye bazı kararlar almış ve bu çalışmalar için 25 milyon lira istenmiş.

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

İstiklal Caddesi'ndeki Afrika Han otel olacak!

İstanbul'un ‘korunması gerekli tescilli arkeolojik tarihi sanat değeri olan yapılar’ listesinde bulunan Afrika Han, 168 odalı otel oluyor. 

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Boyner 2020'nin ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Türkiye'de bu yıl 12 yeni mağaza açacağını duyuran Boyner, 2020 yılının ilk mağazasını İstanbul'un gözde semtlerinden İstiklal Caddesi'nde açtı...

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

İstiklal Caddesi'nde 6. kattan düşen işçi öldü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 katlı binada çalışan işçi 6. kattan düşerek, yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

İstiklal Caddesi'deki Casa Garibaldi binası restore edildi!

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Casa Garibaldi binası titiz bir çalışma ile restore edildi. 134 yıllık bina restore edilirken içinde adeta yeni bir tarih çıktı.

İstiklal Caddesi'ndeki mağazalarda doluluk yüzde 100'e çıktı!

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada "Şu anda İstiklal Caddesi'ndeki dükkanlarda doluluk yüzde 100. Boş dükkan yok diyebiliriz." dedi.

İstiklal Caddesi eskiye dönüşte umut vadediyor!

Cushman & Wakefield’ın hazırladığı 5. İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunda İstiklal caddesinin eski canlılığına kavuşacağı öngörülüyor.

taksim istiklal caddesi turist yoğunluğu Haberi

taksim istiklal caddesi turist yoğunluğu


İstanbullular yerel seçimler dolayısıyla oy kullanmaya gidince, Taksim turistlere kaldı.


Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ndeki iş yerlerinin çoğunluğu, seçim nedeniyle sabah saatlerinde kapılarını açmadı. 


Günün her saati yoğun olan İstiklal Caddesi, en sakin dönemlerinden birini yaşarken, oy kullanan vatandaşlardan doğan boşluğu turistler doldurdu. Bazı turistler, Sent Antuan Kilisesi'ndeki ayine katılırken, bazıları da fotoğraf çekerek güzel havayı değerlendirdi. 


Öğle saatlerinde, oyunu kullanan vatandaşların bölgeye yönelmesiyle Taksim'deki yoğunluk artmaya...