28 / 03 / 2024

taksim kapanıyor

taksim kapanıyor

Taksim’de yayalaştırma projesi için ilk kazma bu ay vurulacak...

Ticari gayrimenkullerde 4 kata varan kira zammı: Küçük işletmeler kapanıyor!

Ticari gayrimenkullerde kira sınırlaması olmaması, özellikle KOBİ’ler ile esnaf ve zanaatkarı olumsuz etkiliyor. Yüzde 150'ye ulaşan zam talepleri, bazı bölgelerde 4 katına çıkarken Euro ile kira isteyenler de var. 

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Okullar ne zaman kapanıyor? 2023 karneler ne zaman verilecek, yaz tatili iptal mi? 2023 MEB okulların kapanış tarihi!

2022-2023 öğretim yılında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın akademik takvimine göre, okulların kapanacağı tarih ve karnelerin öğrencilerle buluşacağı zaman dilimi merak ediliyor. Peki, 2022-2023 okullar ne zaman kapanıyor?

Bir devir kapanıyor! Doblo son kez gözünü Türkiye’de açacak!

Fiat Doblo Türkiye’ye veda ediyor. Doblo, üretimine bundan sonra İspanya’da devam edecek. İşte detaylar!

Kredi kartı kullananlara duyurulur! BDDK açıkladı! Artık o dönem kapanıyor!

Kredi kartı kullanan kişileri ilgilendiren yeni bir karara imza atıldı. İşte BDDK’dan gelen açıklama!

Geçici işçilere müjde! Bakan Bilgin sonunda beklenen açıklamayı peş peşe yaptı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de geçtiğimiz günlerde geçici işçiler dosyasının hafta içinde TBMM gündemine alınacağını ve probleminin çözüleceğini söylemişti. Bakan Bilgin "Meclis'in kararıyla geçici işçiler sorunu da kapanıyor" dedi.

Artık  20-30 katlı bina devri kapanıyor! Açıklama ilk ağızdan geldi... İşte imarda yeni dönem!

Kahramanmaraş’ta 10 ili birden vuran deprem, bir an önce önlem alınması gerektiğini tekrar yüzlere çarparken,  hükümet kanadından da yeni önlemler geliyor.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, alınacak önlemleri tek tek açıkladı. Bundan sonra bir devir kapanıyor. İşte detaylar…

Altının çağı kapanıyor mu? Sadece bir gramı bile trilyon değerinde! Elinde olanlar yaşadı!

Altın dışında değerli birçok maden bulunmaktadır. Eğer elinizde bunlardan biri varsa zengin olabilirsiniz. İşte detaylar!

Artık bitti… Bayilik devri kapanıyor! Otomobilde stok krizi sert adımları getirdi!

Bayilere gidip sıfır araç alıp çıkmak hayal haline geldi. Parasını cebine koyup bayiye gidip araç alabileni görmek yıl başından bu yana mümkün değil. Yaşanan sorunun büyümesi, hatta ikinci el araç satışına da yansıması ilgilileri harekete geçirdi. Alman otomobil devinin attığı adım, otomotiv sektörü

Ortak Netflix devri resmen kapanıyor! Tek tek açıklandı!

ABD Netflix resmi internet sitesinde yayınlanan yeni bilgiler, şifre paylaşımını engellemeye yönelik yeni özelliğin nasıl çalıştığına dair bazı bilgiler paylaşıyor.

Elektrik gaz un derken fırınlar bir bir kapanıyor

Belçika'da son süreçte hızla artan elektrik ve doğalgaz fiyatları fırınları zor durumda bırakırken, bazı işletmeler de ortaya çıkan zor koşullar altında maliyetlerini karşılayamadıkları için bir bir kapanmak zorunda kalıyor.

Avrupa’da enerji krizi büyüdü! Siparişler Türkiye’ye kayacak!

Avrupa’da enerji krizi nedeniyle fabrikalar kapanıyor. Kağıt-ambalaj, kimyevi ürünler ve demir-çelik-alüminyum siparişlerinin ise Türkiye’ye kayması beklenirken ihracatta da yüzde 20 artış bekleniyor.

Tarım Kredi market saat kaçta açılıp, kapanıyor? İşte Tarım Kredi market çalışma saatleri!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde beklenen indirim başladı. Vatandaşlar bu yüzden Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin çalışma saatlerine dair detayları araştırmaya başladı. İşte o detaylar!

taksim kapanıyor Haberi

taksim kapanıyor

Taksim’de yayalaştırma projesi adı altında Meydan’a çıkan bütün yolları birer otobana çevirecek olan proje için ilk kazma bu ay vurulacak. İstanbulluları Başbakan’a “one minute” demeye çağıran mimarlar dünyadaki örneklerle birlikte Taksim Projesi’ni Taraf’a değerlendirdi. Konuyla ilgili olarak Taraf ’a konuşan Prof. Dr. İhsan Bilgin, çok geç olmadan projeden vazgeçilmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu: “ İstanbul metrosu gibi Cumhuriyet tarihinin en önemli projesini hayata geçirmesi nasip olmuş bir iktidarın onu kenara koyup Taksim ve kanal gibi fiyasko olacağı belli işlerle uğraştığına inanamıyorum. Kadir Topbaş’ı tanır, dostane duygu beslerim, demokrat, ölçülü, hümanisttir. Böyle saçma proje ile uğraşmaz, sanırım Başbakan’m çevresinde kendini vizyoner satan ve mimari ve kent açısından ciddi olmayan insanlar var ve açıkça yalan söylüyorlar. Sivil topluma önerim derhal randevu...