26 / 04 / 2024

taksim Martı İstanbul Hotel

taksim Martı İstanbul Hotel

Martı Otel İşletmeleri, İstanbul Taksim'de bulunan Martı İstanbul Hotel'in bugün açılışını yapacak

MIPIM gelecek 30 yılı konuşmak için 30'uncu kez kapılarını açıyor!

12-15 Mart 2019 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes şehrinde buluşturacak olan MIPIM 2019 öncesinde düzenlenen basın toplantısı Taksim Intercontinental İstanbul’da yapıldı. 

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Martı İstanbul Hotel kapandı!

Mart Otel İşletmeleri A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Martı İstanbul Hotel faaliyetlerinin sona erdiği açıklandı.

Taksim Meydanı için özel malzemeler üretildi!

Taksim Meydanı, İstanbul’un uzun yıllardır her türlü yükünü taşıyor. Meğer o üzerine basıp geçtiğimiz zemin ne kadar önemliymiş. Alman ACO firması, zeminin drenajını yaparken 40 tonluk araçları ve kadınların ince topuklarını da gözetmiş.

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi, Önder Orkunoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart İstanbul, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi, Eryılmaz Sitesi' nde kuruldu.

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi açıldı!

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi, Vesim Kir Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart'ta Beyoğlu'nda açıldı.

Efa Fuar Hizmetleri ile standlardaki yerinizi alın!

Çeşitli firmaların katılım yapacağı ASANSÖR FUARI(26-29 MART) -İSTANBUL/TÜYAP) Efa Fuar Hizmetleri olarak kurumsal kimliğinize uygun stand projesi hazırlıyor.Efa Uluslararası değerli müşterilerine hizmet verecek.

Keten İnşaat Fatih projesini yıl sonunda satışa çıkaracak!

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul'un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6'sını bu yıl içinde teslim edecek..

Keten İnşaat 300 milyon dolarlık 20 proje yapıyor!

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul’un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6’sını bu yıl içinde sahiplerine teslim edecek.

Dap Petek Taksim fiyatları!

Dap Yapı imzasıyla bu hafta satışa sunulacak olan Dap Petek Taksim projesi İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de hayata geçiriliyor. Projede rezidans ve ofis alanları yer alıyor. İşte Dap Petek Taksim fiyatları...

Martı İstanbul Hotel ''Yanımda olur musun'' sergisine ev sahipliği yapacak!

İstanbul'un kalbinde yer alan Martı İstanbul Hotel, 22-28 Eylül tarihleri arasında başarılı ressam Nazan PAMUK'un "Yanımda Olur musun?" adlı resim sergisine ev sahipliği yapacak.

Primist basın toplantısı 21 Mart Cuma günü Grand Hyatt Taksim’de yapılacak!

Finans sektörünün tanınan, deneyimli liderleri; Sn. Tayfun Bayazıt, Sn. Ferhat Keten, Sn. Mehmet Hakan Birced ve Sn. M. Alev Göçmez’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan Primist’in basın toplantısı 21 Mart Cuma günü Grand Hyatt Taksim’de yapılacak.

Yenikapı Dolgu Alanı 23 Mart'ta açılıyor!

İstanbul’un miting alanı sorunu çözüme kavuşuyor. Yenikapı’da tamamlanma aşamasına gelen 1 milyon kişi kapasiteli meydanın açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Mart'ta gerçekleştireceği mitingle gerçekleşecek...

taksim Martı İstanbul Hotel Haberi

taksim Martı İstanbul Hotel



Martı Otel İşletmeleri, İstanbul Taksim'de bulunan 270 odalı Martı İstanbul Hotel'in bugün açılışını yapacak.


http://martiistanbulhotel.com/

İletişim:  (212) 987...