29 / 03 / 2024

Efa Fuar Hizmetleri ile standlardaki yerinizi alın!

Efa Fuar Hizmetleri ile standlardaki yerinizi alın!

Çeşitli firmaların katılım yapacağı ASANSÖR FUARI(26-29 MART) -İSTANBUL/TÜYAP) Efa Fuar Hizmetleri olarak kurumsal kimliğinize uygun stand projesi hazırlıyor.Efa Uluslararası değerli müşterilerine hizmet verecek.



Efa Uluslararası Fuar Stand Hizmetleri fuarcılık sektöründeki  deneyimi ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Deneyimli ve profosyonel ekibi ile sadece yurt içinde değil yurt dışında başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde firmaların ihtiyaçlarına yönelik en iyi hizmet ve kaliteyi, mümkün olan en kısa zaman ve en ekonomik fiyatlarla sunmaktadır.


Bu doğrultuda fuarcılık sektöründe yer alan birçok hizmeti bünyesinde barındırmaktadır:


  * Fuar Danışmanlığı: Gelişen dünyada firmaların yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri doğru fuar seçimidir. Bu noktada efa müşterilerine yurt içi ve yurt dışında katılabilecekleri en doğru ve kaliteli fuarları seçmelerinde çözümler sunar.


    * Fuar Stand Tasarım ve Uygulama: Müşterilerinin katıldıkları fuarlarda ihtiyaçlarına yönelik en uygun tasarımı en doğru fiyat ve kalitede sunarak, üretim, montaj ve demontajını sağlamak suretiyle komple hizmet sunar. Bu noktada, teknolojik gelişmelere ayak uydurarak çeşitli stand tiplerini (Moduler, Ahşap, Max Plus..v.s) sizlerin hizmetine sunmaktadır.


    * Ürün Teşhir Standları: Firmaların fuar, mağaza, fabrika v.s noktalarda kullanabilecekleri ürün sergileme amaçlı her türlü teşhir standının, istenilen miktarda tasarım ve üretimini gerçekleştirir.


    * Reklam ve Dijital Baskı Hizmetleri: Firmaların birçok noktada kullanabilecekleri, farklı niteliklere sahip dijital baskı işlemlerini en iyi kalite ve fiyatla sunar. Bu noktada, iç mekan baskı, dış mekan baskı, one way vision baskı, ışıklı tabela..vs işlemleri gerçekleştirir.


    * Matbaa ve Promosyon Hizmetleri: Firmaların ihtiyaç duydukları birçok promosyon ve matbaa işlemlerini yapar,


    * Fuar Host&Hostes Kiralama Hizmeti: Fuarlarda firmaların ihtiyaç duyacakları ikram, servis ve çeviri için host& hostes kiralama hizmeti sunar


Geri Dön