19 / 04 / 2024

talimhane martı otel

talimhane martı otel

Martı Grubu'nun ilk şehir oteli Martı İstanbul Hotel, sektör temsilcilerinin ve bürokrasinin yoğun katılımıyla gerçekleşen törenle Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından resmen açıldı

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

Hisse değeri yüzde 237 arttı! Açıklama geldi neler oluyor?

Hisselerinde değer artışı üç ayda yüzde 237 seviyesinde bulan Martı Otel İşletmeleri, bir yatırımcısının medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve sosyal medya yansımaları üzerine KAP'a açıklama gönderdi.

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Martı Myra Otel'in değeri belli oldu!

Martı Myra Otel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Martı Myra Otel'in değeri ne kadar oldu? 

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Martı GYO'nun kredi protokol görüşmeleri devam ediyor!

Martı GYO'nun ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarında yer alan kredilerinin  yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor.

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı Myra Otel'in tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirova-Kemer/Antalya'da bulunan 412 parsel üzerinde yer alan Martı Myra Otel tesisimizin tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı. 

Martı GYO'ya 45 yıllık arsa tahsisi!

Martı GYO tarafından Muğla Ortaca'da 79 bin 81,51 metrekare yüzölçümlü orman vasıflı taşınmazın üzerinde 496 yatak kapasiteli 1. sınıf tatil köyü yapılmak amacıyla 2 Eylül 1997 tarihinde 45 yıl süreyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş. lehine kesin tahsisi yapıldı. 

talimhane martı otel Haberi

talimhane martı otel

Taksim Talimhane'deki otelin açılışına,  AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TUROB Başkanı Timur Bayındır, Martı Grubu Onursal Başkanı Halit Narin, Martı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin,  Martı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin ve birçok davetli katıldı.


'İSTANBUL OTELCİLİĞİNE ÖNEMLİ BİR İMZA ATTIK'


Gecede konuşan Martı İstanbul Hotel Genel Müdürü Sedat Nemli tesis olarak hedeflerini anlattı:


"Martı Grubu olarak şehir otelciliğine önemli bir imza attığımızı düşünüyoruz. İstanbul gibi dünyanın en gözde mekanlarından birinde, böyle bir otelde Türk misafirperverliğini uluslararası otelcilik anlayışıyla harmanlayarak iyi bir hizmet vermeyi hedefliyoruz. Martı Grubu'nun 45 yıllık tecrübesini İstanbul'a gelen misafirlerimize aksettirebileceğimiz için çok memnunuz. Otelimiz için sektörde pek çok başarıya imza atmış...