29 / 03 / 2024

Tandoğan Meydanının adı mı değişti

Tandoğan Meydanının adı mı değişti

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan toplantısında Tandoğan Meydanı’nın adı Anadolu Meydanı olarak değiştirilirken, İncek Bulvarı’na ise geçtiğimiz günlerde makamında teröristlerce şehit edilen savcının adı verildi.

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Yüksek Mimar Mühendis Erdoğan Yalkın vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Erdoğan Yalkın vefat etti. Mimar Yalkın'ın ailesi taziye ilanı yayınlattı. 

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kala, adının ne olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı 29 Ekim'de belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törenle 29 Ekim Pazartesi günü açılıyor. Aynı gün yeni havalimanının adı da açıklanmış olacak...

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

Tandoğan Meydanının adı mı değişti Haberi

Tandoğan Meydanının adı mı değişti


Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan toplantısında Tandoğan Meydanı’nın adı Anadolu Meydanı olarak değiştirilirken, İncek Bulvarı’na  ise geçtiğimiz günlerde makamında teröristlerce şehit edilen savcının adı verildi İncek Bulvarı’nın adı İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı oldu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında yapılan meclis toplantısında gündeme ilişkin maddeler görüşüldü.


Meclis toplantısında önce Gündemde yer alan Tandoğan Meydanı isminin Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesine ilişkin isimlendirme komisyonu raporu görüşüldü. Görüşmelerin ardından Tandoğan Meydanı’nın isminin Anadolu meydanı olarak değiştirilmesi AK partili ve bağımsız üyelerin oylarıyla kabul edilirken, CHP’li üyeler Anadolu meydanı ismine red oyu verdi. MHP’li  üyeler ise çekimser kaldı.Böylece 99 oyla kabul edilen Anadolu Meydanı ismi meclisten geçmiş oldu.



-ŞEHİT SAVCI’NIN ADI İNCEK BULVARI’NA VERİLDİ-



Diğer yandan Tandoğan Meydanı adının Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesinin ardından geçtiğimiz...